Jethro Rostedt liittyi Tinderiin ja pian alkoi tapahtua – näytölle lävähti tuntemattoman naisen lähettämä härski kuva

Jethro ja nettideittailu -ohjelmassa Rostedt tutustuu nykyiseen deittailukulttuuriin ja törmää Tinderissä hämmentävään lieveilmiöön.

15.9.2020 8:04

Televisiosta tuttu kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt on luotsannut suoratoistopalvelu Dplayssa dokumentteja ajankohtaisista aiheista. Tänään tiistaina ilmestyy dokumenttisarjan uusin osa Jethro ja nettideittailu.

Ohjelmassa yli 20 vuotta avioliitossa ollut Rostedt antautuu vaimon luvalla ihmiskokeeseen ja liittyy Tinderiin nähdäkseen omin silmin, mistä tunnetussa deittipalvelussa on kyse.

– Silloin kun minä vielä seikkailin sinkkumarkkinoilla, tyttö- tai poikaystävä löytyi koulusta, kirjastosta tai kesätyöpaikasta. Tai jos ihan totta puhutaan niin usein miten baarista. Nykyään yhä useampi tapaa elämänsä rakkauden internetin ihmeellisessä maailmassa. Miten nettideittailu oikein toimii? Sitä lähden nyt testaamaan, Rostedt pohjustaa ohjelmassaan.

Hän on kuullut etenkin naisilta, että näytölle saattaa lävähtää lieveilmiönä "reippaampaa kuvamateriaalia". Ei aikaakaan, kun vastakkainen sukupuoli lähestyy tunnettua kiinteistövälittäjää roisilla otoksella.

– Olen kelannut sitä, että kuinka paljon sitä kuvamateriaalia mahtaa tulla ja tuleeko sitä mulle. Hetki sitten tuli jackpot. Tällä kertaa ei tullut ”dick piciä”, vaan tuli... Miten sen nyt kauniisti sanoisin. Sanotaanko, että kuva rämemajavasta, mies kertoo.

– Nyt mä kelailen tässä, että pitäisikö tuommoiseen vastata, innostuuko hän sitten enempi vai miten tällaista pitäisi käsitellä? sanavalmiina tunnettu Rostedt pohtii hämillään.

Rostedtin uunituore profiili sen kun kilkattaa ja matchit vilkkuvat.

– Oli se maailma kyllä erikoinen. Sain satoja viestejä, ehdotuksia ja muutaman kuvan, joista ei enempää. Oliko Tinder sitten lopuksi mun juttuni vai ei? Katso ja tiedä! Jethro veistelee.

Kiinteistövälittäjä hämmentyy saadessaan erikoisen kuvan deittisovelluksessa.

Rostedt on ollut naimisissa Henna-vaimonsa kanssa vuodesta 1998. Pari meni naimisiin oikeusministerin erikoisluvalla, sillä raskaana oleva morsian oli vasta 17-vuotias. Rostedt itse oli 22-vuotias astellessaan avioliittoon.

Jethro ja nettideittailu katsottavissa Dplay+:ssa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?