Tuore aviomies lyö Ensitreffit alttarilla -morsiamen ällikällä – Mira, 32, täräyttää kameroille paljonpuhuvan kommentin sulhasensa ulkonäöstä - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Tuore aviomies lyö Ensitreffit alttarilla -morsiamen ällikällä – Mira, 32, täräyttää kameroille paljonpuhuvan kommentin sulhasensa ulkonäöstä

Tulevassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Mira vakuuttuu saman tien tuoreen aviopuolisonsa Matin ulkonäöstä.

Matin ulkonäkö tekee Miraan välittömästi vaikutuksen.

14.9.2020 8:01

Syksyn kolmannessa Ensitreffit alttarilla -jaksossa alttarille astelevat Mira ja Matti. Pariskunnan kumpikin osapuoli tunnustaa läheisilleen jännittävänsä uuden puolison kohtaamista alttarilla. Mira myös pohtii tulevan aviopuolisonsa ulkonäköä.

– Ei mulle oikeastaan ole väliä, onko hän tumma vai vaalea, Mira mietiskelee.

Matin jännitys on käsin kosketeltavaa, kun hän odottaa tulevaa vaimoaan alttarilla. Matti pitää visusti silmiään kiinni siihen asti, kunnes näkee Miran kävelevän portaita alas. Hermostunut Matti kysyy tulevalta vaimoltaan heti lupaa ottaa kädestä kiinni, sillä se auttaisi hänen jännitykseensä.

  • Jos et halua lukea juonipaljastuksia, älä lue artikkelia tämän pidemmälle.

Aviomiehensä ulkonäköä etukäteen miettinyt Mira tunnustaa kameroille vihkimisen jälkeen, että hänen jännityksensä laukesi välittömästi, kun hän näki Matin odottamassa häntä. Myös tuoreen aviomiehen ulkonäkö miellytti morsianta ja hän hehkuttikin sulhastaan leveä hymy kasvoillaan.

– No heti kun mä näin kulman takaa Matin, niin kyllä mulla tuli sellanen että huh, hyvä, ihana, Mira nauraa kameroille.

– Jos mä oisin tavannut Matin jossain muussa ympäristössä ja me oltais juteltu, niin kyllä mä oisin varmasti kiinnittänyt häneen huomiota ihan positiivisin mielin. Että ihan hyvä valinta, hän jatkaa.

Matti kehuu kameroille erityisesti tuoreen aviopuolisonsa silmiä.

Myös Matti vaikutti olevan tyytyväinen asiantuntijoiden hänelle valitsemaan kumppaniin. Hän kehuu kameroille erityisesti morsiamensa silmiä, jotka varastivat hänen huomionsa välittömästi.

– Mä muistan loppuelämäni varmaan... Siinä kohtaa kun sanottiin tahdon ja kunnolla katsottiin ekaa kertaa silmiin, ikään kuin vähän syvemmälle ehkä. Morsiamella on hyvin kauniit silmät, Matti selittää kameroille.

Myöhemmin Matin ystävät tiedustelevat tältä, millainen ensivaikutelma Mirasta miehelle jäi. Matti tunnustaa olleensa helpottunut, kun näki Miran kävelevän häntä kohti alttarilla.

– Tottakai kun oli noin kaunis morsian, niin sieltä tuli sellainen jes, Matti myöntää.

Myöhemmin sekä Mira että Matti tunnustavat, että tuore avioliitto vaikuttaa kaikin puolin paremmalle, mitä kumpikaan oli edes uskaltanut toivoa.

– Vaikuttaa hyvälle, ehkä jopa paremmalle mitä odotin, Mira hehkuttaa.

– Kaikki vaikuttaa pelottavankin hyvältä, pohtii puolestaan Matti.

Sekä Mira että Matti tunnustavat hääpäivän ja tuoreen aviopuolison ylittäneen kaikki odotukset.

32-vuotias Mira asuu Järvenpäässä yhdessä koiransa kanssa. Mira tunnusti haaveilevansa lapsista, perheestä ja ihanasta kodista. Matti, 35, puolestaan asuu Pirkkalassa ja työskentelee logistiikka-alalla. Hän kertoi kauden avausjaksossa viihtyneensä sinkkuna ja olevansa onnellinen yksin, mutta kaipaavansa vierelleen ihmistä, jonka kanssa jakaa arjen pieniä iloja ja suruja.

– Vaimosta mä toivon sitä, että hän on oma itsensä ja pystyy vastaanottamaan myös minut sellaisena kuin minä olen. Isoin toive on, että hän rakastaisi minua jonakin päivänä sellaisena kuin olen, Matti pohti syksyn ensimmäisessä Ensitreffit alttarilla -jaksossa.

– Vuoden päästä näkisin itseni jossakin ihanassa kauniissa kodissa. toivoisin, että siinä samassa kodissa asuisi mies minun kanssani. Mä haaveilen perheestä, turvatusta tulevaisuudesta ja pitkästä parisuhteesta ja lapsista, kertoi Mira puolestaan tuolloin.

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla tiistaisin kello 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?