Maisa Torppa tilittää tv:ssä Veitolalle itkien eroaan Jari-Matti Latvalasta: ”Hän oli pettänyt mua tosi, tosi monien eri naisten kanssa” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa tilittää tv:ssä Veitolalle itkien eroaan Jari-Matti Latvalasta: ”Hän oli pettänyt mua tosi, tosi monien eri naisten kanssa”

Ensi viikon Yökylässä-sarjan jaksossa paljastuu, että Maisa Torpan mukaan hän sai tietää Jari-Matti Latvalan syrjähypyistä pariskunnan yhteisellä lomamatkalla.

Maria Veitola puhuu Maisa Torpan kanssa rakkaudesta tämän kotona Nurmijärvellä.

10.9.2020 20:15

Yökylässä Maria Veitola -sarjan uusimmassa jaksossa Maria Veitola astelee vieraaksi Maisa Torpan ja tämän puolison kotiin Nurmijärvelle.

Torppa päätyi ystävänpäivänä naimisiin Mikko-nimisen miehen kanssa erottuaan vain vähän aiemmin kohujen saattelemana rallikuski Jari-Matti Latvalasta.

Aviomies-Mikkoa ei ole nähty julkisuudessa ja tässäkin ohjelmassa hänestä nähdään pelkkä selkä. Ruokapöydässä Veitola pyytää Torppaa kertomaan kaiken Mikosta.

Torpan mukaan Mikko ajatteli ensitapaamisella Levillä pääsiäisenä 2019, että Maisasta oli hänelle hyötyä ennen kaikkea töiden merkeissä.

– Tajusin heti aluksi, että tästä joku saa maailman parhaimman miehen. Mikko teki eron ja jeesin ja yritin estääkin eroamasta ja muuta. Ajattelin vaan että kohtalo näyttää mulle ivaa, että maailmassa on tällaisiakin ihmisiä on ja mä voisin olla tällaisen kanssa. Olin edellisessä rikkinäisessä suhteessa, mutta ajattelin, että oon tehnyt päätöksen, että pitää vaan pysyä.

Kuukausia myöhemmin Torppa oli saanut erottua ja sen jälkeen hän päätti seurata sydäntään.

– Sen vaan tietää. Ei mulla oo kenenkään muun kanssa tuntunut sellaiselta kuin Mikon kanssa.

Samana iltana Veitola ja Torppa asettuvat sohvalle hemmottelemaan itseään viinillä sekä kasvo- ja jalkanaamioilla. Veitola nostaa pöydälle Jari-Matti Latvalan, jonka kanssa Torppa oli 3,5 vuotta.

– Te olitte menossa naimisiin ja sitten te erositte ja sitten kaikkialla huudettiin, että Maisa Torppa vaihtoi lennosta miestä. Sää oot pettäjä ja lähdit vaan seuraavan rikkaan miehen... Sä oot onnenonkija. Tämä on se tarina, miten ihmiset reagoi, Veitola aloittaa.

Torppa kertoo suhteessa olleen paljon hyvää.

– Luulin, että kaikki oli hyvin ja että meillä oli maailman paras parisuhde. Sain yhteisellä lomamatkalla tietää, että hän oli pettänyt mua tosi, tosi monien eri naisten kanssa. En voinut uskoa sitä. Se ekaksi myönsi yhden, sitten toisen, kolmannen. Sitten rupesin itse selvittämään ja sitten niitä tuli koko ajan lisää ja lisää.

– Tein kaikkeni sen ihmisen eteen, valvoin sen kanssa yöt kun preppasin ja koutsasin, että se saisi toteuttaa omaa unelmaansa.

Veitola kysyy, saiko Torppa koskaan vastausta pettämisen syihin.

– Hänellä oli niin kuulemma niin kovat paineet sen rallin suhteen. Aina kun leppä heilahti niin piti löytää joku nainen, Torppa kertoo näkemyksensä.

Pari jatkoi vielä yhdessä, mutta Torppa ei päässyt yli asiasta.

– En voi sille mitään, että rakkaus kuoli suurimmaksi osaksi siihen. En ymmärrä miksi teki mulle niin, Torppa puhkeaa itkemään.

– Tiedän että olin sille maailman tärkein ihminen, eikä olisi halunnut mua mihinkään vaihtaa. Tiedän, että kärsii tänäkin päivänä siitä, Torppa sanoo Veitolalle.

Jari-Matti Latvala ei ole koskaan julkisuudessa kommentoinut Torpan aiemminkin esittämiä pettämisväitteitä. Me Naisten haastattelussa viime marraskuussa Latvala sanoi, ettei halua ruotia eron syitä julkisuudessa tarkemmin. Hän kuitenkin myönsi, että hänellä on ollut osallisuutensa eroon johtaneiden tapahtumien ketjussa.

– Kyllä minäkin olen virheitä tehnyt. En halua lähteä niitä kuitenkaan julkisuudessa erittelemään, Latvala sanoo Me Naisille.

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa vuonna 2017.

Heti erouutisen tultua julki Torpan Instagramissa lokakuussa 2019 Jari-Matti Latvala kertoi Ilta-Sanomille, että he yhdessä päättivät jatkaa elämäänsä eri tahoilla.

– Keskustelimme viikonvaihteessa asioista, eikä minulla ole Maisasta kuin hyvää sanottavaa. Kaikki asiat on sovittu ja elämä loksahtaa varmasti pian omaan uomaansa, Latvala sanoi tuolloin.

Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla torstaisin klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?