Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat – ohjelma kuvataan pohjoisen erämaassa

Selviytyjät Suomi -formaatti kokee tänä vuonna historiallisen muutoksen, kun tropiikin lämpö vaihtuu pohjoiseen erämaahan.

29.7.2020 10:30

Selviytyjät Suomi kokee tänä vuonna historiallisen muutoksen, kun tropiikin lämpö jää tällä kertaa taakse, ja 16 julkisuudesta tuttua suomalaista ottaa suunnakseen pohjoisen erämaan, jossa he taistelevat 30 000 euron voittopotista.

Uudistuneessa Selviytyjät Pohjolassa kilpailun voitosta kamppailevat hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, muusikko Archie Cruz, yrittäjä Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto. Kilpailun juontajana toimii tuttuun tapaan Juuso Mäkilähde.

Ohjelman tiedotteessa kuvaillaan uutta kuvauslokaatiota pohjoiseksi erämaaksi, jossa kylmät yöt ja luihin ja ytimiin tunkeutuva kosteus eivät jätä kilpailijoita rauhaan. Vaaran tuntua tuovat karhut ja kyykäärmeet, mutta kilpailijoiden suurimpana riesana tulevat olemaan valtavat hyttysparvet.

Nämä 16 julkisuudesta tuttua suomalaista kilpailevat Selviytyjät Pohjola -ohjelman voitosta.

Kilpailijat saavat tällä kertaa ottaa mukaansa rajallisen määrän lämmintä vaatetta sekä kunnolliset kengät. Lisäksi heillä on käytössään makuupussit, mutta ei telttaa, makuualustaa tai muita retkeilijän perusvarusteita. Filippiinien vaihtuessa Pohjolaksi myös saatavilla oleva ravinto kokee radikaalin muutoksen, kun nyt toimeen pitää tulla marjojen ja sienien avulla.

Ohjelman taustatiimin mukaan Selviytyjät Pohjola tulee mitä todennäköisemmin olemaan kilpailijoille henkisesti ja fyysisesti edelliskausia rankempi kokemus. Selviytyjät Suomi -ohjelmaa on kuvattu yhteensä neljän tuotantokauden verran. Ensimmäinen julkkiskilpailijoihin keskittyvä kausi kuvattiin vuonna 2017. Tuolloin voittajaksi selviytyi Sampo Kaulanen.

Koronaviruksen vuoksi myös muut suositut realityformaatit ovat joutuneet tekemään historiallisia muutoksia kuvausjärjestelyihinsä. Muun muassa Temptation Island Suomi päädyttiin kuvaamaan tänä vuonna Thaimaan sijaan Suomessa, ja ohjelman kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Vuokatissa.

Selviytyjät Pohjola starttaa Nelosella vuonna 2021. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?