Porilainen Pipsa on onnellinen ylipainoisena – käy kuntosalilla ja pukeutuu värikkäästi vihapostista välittämättä - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Porilainen Pipsa on onnellinen ylipainoisena – käy kuntosalilla ja pukeutuu värikkäästi vihapostista välittämättä

Illan Lihava ja onnellinen -lyhydokumentissa tavataan Piia ”Pipsa” Viena, jonka mielestä allit saava näkyä. – Mitä muut ajattelee? Mitä sillä on väliä? sanoo elämästään bloggaava nainen.

”Sloganini on memento vivere, muista elää!”

20.7.2020 8:15

Saako ylipainoinen pukeutua miten tahtoo? Satakuntalainen Piia ”Pipsa” Viena, 34, tahtoo avata asiaa tänään maanantaina 20.7. uusittavassa Perjantai-dokkarissa.

Selvästi ylipainoinen nainen valitsee ylleen aniliininpunaista, kanariankeltaista tai indigonsinistä ihan miten huvittaa! Eikä välitä, vaikka allit tai polvitaipeet hieman hölskyisivät.

– Lihava ei saisi näkyä. Ei saisi käyttää värikkäitä värejä, ei shortseja, varsinkaan jos on tukkipölkyn kokoiset jalat, ei missään nimessä, vaikka olisi kesä ja 35 astetta lämmintä, hän kuvailee ympäröiviä normeja.

Elämäniloinen Pipsa haluaa rohkaista ihmisiä olemaan rohkeasti oma itsensä.

– Mitä muut ajattelee? Mitä sillä on väliä? Ne näkee sut ehkä kaksi sekuntia jossain kadulla.

Ami Assulinin ohjaama lyhytdokumentti on avartavaa katsottavaa ja ehdottomasti kestämänsä 10 minuutin väärti. Vaatteiden ohella se sukeltaa syvemmälle Pipsan maailmaan. Paino on poikinut paljon ikäviä kommentteja ja kiusaamista.

Lihava saa ja voi olla onnellinen ja terve. Pipsa bloggaa teemasta Värikäs elämäni -blogissa.

Pipsa kertoo laihduttaneensa jo yli 40 kiloa ja käyvänsä kuntosalilla kerran viikossa. Hän tahtoo laihduttaa lisää parantaakseen terveyttään.

– Yleensä sitä ajatellaan, että kun lihava menee kuntosalille, niin se nauretaan pihalle. Mitä sä kuvittelet täällä tekeväsi? Kyllä muakin epäilytti, mutta ei ollut mitään. Täällä kaikki ovat olleet, että ei muuta kuin messiin vaan.

Lihava ja onnellinen maanantaina 20.7. TV1 klo 21.35

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?