Brittidokumentti esittelee maailman karmeimmat aviomiehet – yksi hankki 20 autonrotiskoa vaimonsa kiusaksi - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Brittidokumentti esittelee maailman karmeimmat aviomiehet – yksi hankki 20 autonrotiskoa vaimonsa kiusaksi

Barryn vaimo väittää, että hänellä on maailman karmein aviomies.

Julkaistu: 4.5. 8:53

Brittidokumentti esittelee viisi maailman karmeinta aviomiestä. Eräs ei koskaan muista vaimonsa syntymäpäiviä, eikä muutenkaan kiinnitä vaimoonsa mitään huomiota.

Humoristinen dokumentti kertoo ”viiden maailman karmeimman aviomiehen” tarinan.

Brittidokumentissa Maailman karmeimmat aviomiehet (Husbands from Hell, 2020) tavataan muun muassa Alan, Barry ja Amos, jotka ovat laiskoja, itsekkäitä, sotkuisia ja viis veisaavat tasa-arvoisesta ja auvoisesta avioliitosta.

Sarjassa vaimot kertovat, miksi juuri heidän miehensä ovat maailman karmeimpia ­aviomiehiä.

– Alan osaa olla ihana, hurmaava ja karismaattinen, mutta myös äärimmäisen itsekäs, Alanin vaimo selittää miehensä nyökytellessä vieressä.

Alan on ostanut vaimonsa kiusaksi peräti 20 enemmän tai vähemmän ruostunutta autonromua ja välillä jopa piilottaa auto-ostoksiaan vaimolta.

Tosin dokumenttia katsellessa alkaa tuntua siltä, että ongelmat ovat hieman keksimällä keksittyjä, sillä pariskunnan huumori kuitenkin kukoistaa.

Barry taas ei muista edes vaimonsa syntymäpäivää, vaikka yhteisiä vuosia on takana jo 31. Hän on laiska, työtön eikä ole kiinnostunut vaimostaan.

– En usko, että olen koskaan rakastanut ketään, Barry sanoo.

Miksi ihmeessä pariskunta sitten on edes yhdessä?

– Barry on kuitenkin todella hauska, ja rakastan hänen huumoriaan, Barryn vaimo toteaa.

Dokumenttia voi katsoa huumorimielessä, mutta mitään järkevää sisältöä se ei tarjoa, sillä pariskuntien toiminta lähinnä turhauttaa. Mistä lie tällainenkin ohjelmaidea keksitty?

Sub.doc: Maailman karmeimmat aviomiehet, maanantaina 4.5. Sub klo 23.10.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?