Pojan kuolema on piinannut John Travoltaa vuosikausia – näyttelijän perhe joutui shokeeraavien väitteiden kohteeksi - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Pojan kuolema on piinannut John Travoltaa vuosikausia – näyttelijän perhe joutui shokeeraavien väitteiden kohteeksi

John Travolta elokuvassa Gotti - Viimeinen kummisetä

Julkaistu: 18.4. 22:55

Hollywoodin supertähti John Travoltan perhettä kohtasi suuri tragedia, kun hänen teini-ikäinen poikansa Jett kuoli Bahaman-lomalla.

Mirror-lehti kertoo, että Jett-pojan kuolema on piinannut John Travoltaa vuosia.

Oman lapsen kuoleman aiheuttamaa tuskaa ei vähentänyt se, että se sai myös erilaiset salaliittoteoriat heräämään.

Jett Travoltalla, 16, oli todettu autismin kirjoon kuuluvia keskushermoston kehityshäiriöitä. Hän kuoli perheen lomamatkalla Bahamalla uudenvuodenaattona vuonna 2009.

Travolta ja hänen vaimonsa juhlivat vuoden vaihtumista Old Bahama Bay -hotellissa. Mukana olivat perheen lapset Jett ja Ella, tuolloin 8-vuotias.

Jett, joka oli kärsinyt ennenkin erilaisista kohtauksista, kaatui kylpyhuoneessa ja löi päänsä. Hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa nuori mies todettiin kuolleeksi.

Pojan kuoleman jälkeen perhe joutui myrskyn silmään. Ilkeät huhut väittivät, ettei Jett ollut saanut tarpeeksi hoitoa, koska Travolta on tunnettu skientologisti, joka ei usko lääketieteeseen.

Spekulaatiot vihjailivat, että skientologikirkko ei edes tunnustanut autismin olemassaoloa.

Sitten alkoi kiristäminen.

Näyttelijä väitti, että kiristäjä oli Jettin kuoliniltana ambulanssia ajanut mies.

Ambulanssikuski puolestaan väitti, että hänen ensihoitoyksikkönsä oli ollut erittäin huolissaan olosuhteissa, joissa Jett-poika oli kaatunut ja lyönyt päänsä.

Mies kertoi ohjeistaneensa Travoltaa, että poika olisi pitänyt lennättää suoraan floridalaiseen sairaalaan sen sijaan, että hän ajaisi Jettin paikalliseen hoitolaitokseen.

Asiaa käsiteltiin oikeudessa.

Oikeudenkäynnissä kävi ilmi, että ambulanssinkuljettaja ja hänen lakimiehensä vaativat Travoltalta miljoonia dollareita vaihdossa näyttelijän allekirjoittamaan korvaushakemukseen.

Korvaushakemuksen väitettiin todistavan, että Travolta oli kieltäytynyt lähettämästä poikaansa hoitoon, mutta muuttanut myöhemmin mielensä ja antanut lopulta luvan ajaa Jettin sairaalaan.

Syytteet ambulanssin kuljettajaa kohtaan hylättiin.

Myöhemmin mies puhui Daily Mailille.

Hän kertoi lehdelle, että ambulanssin soittamisessa paikalle olisi viivytelty ainakin 15 minuuttia.

Hän myös väitti, että Jett olisi ollut kuollut jo kun ensihoitoyksikkö saapui paikalle.

Mies spekuloi, että perhe oli juhlinut sen verran vauhdikkaasti, että pojan valvonta oli laiminlyöty, ja että poika olisi ollut kuolleena kylpyhuoneessa jo useamman tunnin ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?