Kumppanuusvanhemmuus kokee kolauksen Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa – Arin vaiettu salaisuus paljastuu Riinalle kiusallisella tavalla - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Kumppanuusvanhemmuus kokee kolauksen Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa – Arin vaiettu salaisuus paljastuu Riinalle kiusallisella tavalla

Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa nähdään yllättävä käänne, kun kumppanuusvanhemmuudesta haaveilevat Riina ja Ari eivät ole kertoneet toisilleen aivan kaikkea.

30.3. 14:26

Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmassa nähdään tänään yllätyskäänne, kun heteroksi luultu Ari paljastuukin homoseksuaaliksi. Tieto järkyttää Riinaa, joka on päättänyt lähteä yrittämään kumppanuusvanhemmuutta Arin kanssa.

  • Voit katsoa pätkän tämän illan jaksosta artikkelin alussa olevalta videolta.

Riina oli saanut kuulla Arin seksuaalisesta suuntautumisesta muilta kumppanuusvanhemmuusleirille osallistuneilta. Ari itse ei omien sanojensa mukaan kokenut tarpeelliseksi mainita Riinalle asiasta.

– Ei edes tullut mieleen ottaa sitä puheeksi, koska niin kuin sanoin, en pidä sitä kovin tärkeänä asiana. Olen mitä olen, miksi sitä tuoda esille. Sivuutin omasta mielestäni asiaa, mutta hän ei sitten tarttunut siihen millään tavalla, Ari kertoo kameroille.

Riinan ja Arin kumppanuusvanhemmuus kokee kolauksen, kun Arin salaisuus paljastuu Riinalle ikävällä tavalla.­

Ari myös harmittelee, että Riina sai tietää asiasta hieman ikävällä tavalla. Ari itse oli ajatellut kertoa Riinalle seksuaalisuudestaan vasta, jos tilanne etenisi pidemmälle. Myös Riina itse myöntää tiedon tulleen hänelle täysin puskista.

– Ei mulle ole kukaan kertonut. Mä lähdin siitä tilanteesta aika äkkiä pois, kun tuli sellainen olo, että pitää saada vähän sulatella asiaa. Kaikki tietenkin vähän järkyttyi siitä, että mulla ei ollu hajua koko asiasta.

Jaksossa Ari keskustelee tilanteesta myös yhden ohjelmassa nähtävän asiantuntijan kanssa. Ari myöntää pohtineensa omaa seksuaalisuuttaan paljon.

– Olen ollut pikkaisen pallo hukassa myös itsekin. Että mitä mä nyt sitten oon loppupeleissä... Että oonkohan mä nyt niin kuitenkaan sitten, Ari takeltelee.

– Mun kohdalla se on ollut tosi vaikea asia. Edelleen on vaikea puhua siitä tässä muodossa, hän tunnustaa.

Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelman juontajana nähdään Jenni Alexandrova.­

Aiemmin nähdyissä jaksoissa muut kumppanuusvanhemmuusleirille osallistuneet ovat pistäneet merkille Arin ja Riinan läheiset välit ja jopa spekuloineet, olisiko kaksikon välillä ollut jotain kumppanuutta syvempää.

– Heillä on jotain sutinaa. Ehkä enemmän, kuin pelkkä kumppanuusvanhemmuus, leirille osallistunut Hanna muun muassa arvioi.

Lapsi tuntemattoman kanssa maanantaisin kello 21 Nelosella. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?