Väpä itkee Mari-rakkaansa perään Temptation Islandilla – päätyy samaan sänkyyn sinkku-Adelinan kanssa vain hetkeä myöhemmin - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Väpä itkee Mari-rakkaansa perään Temptation Islandilla – päätyy samaan sänkyyn sinkku-Adelinan kanssa vain hetkeä myöhemmin

Kuvituskuva
Julkaistu: 4.12. 19:03

Varo juonipaljastuksia! Temptation Island Suomi on edennyt siihen pisteeseen, että edessä ovat vuorokauden mittaiset unelmatreffit.

Temptation Island Suomi on edennyt siihen pisteeseen, että vuorossa ovat 24 tunnin mittaiset unelmatreffit. Kukin saarelle saapuneista varatuista asukkaista sai tämän illan jaksossa valita yhden saaren sinkuista kanssaan vuorokauden mittaisille deiteille.

Tänään vuorossa olivat Josefinin ja Leevin sekä Marin ja Väpän vuorokauden kestäviä unelmatreffejä. Väpä on valinnut treffikumppanikseen Adelinan, jonka kanssa hän on viihtynyt miesten resortilla lähes kauden alusta lähtien. Yllättäen Väpä herkistyy kyyneliin kesken hyväntuulisen illallisen.

– Itkuhan tuossa pääs siinä kun taustalta kuulu minun ja Marin yhteinen biisi. Sehän hajotti ihan täysin ja siinä tajusi sen, miten ikävä omaa rakasta on, itkuinen mies selittää.

Kuvituskuva

Hän alkaa kerrata parisuhteeseensa liittyvää romanttista tarinaa, johon liittyy olennaisesti Elviksen kuuluisa kappale Can't Help Falling in Love.

– Se tuo sinne meidän suhteen alkuun tän tarinan. Katottiin yhtä kauhuleffaa ja siinä sitten tuli kohtaus missä se soi. Kun se biisi alkoi, niin me katsottiin Marin kaa toisiamme suoraan silmiin ja vaan upottiin toistemme katseeseen. Siinä tajus sen biisin aikana, että kuinka rakastaa toista. Niin vahvaa tunnesidettä ei oo ikinä kokenut, Väpä herkistelee.

Marin ikävointi ei kuitenkaan riitä pitämään miestä poissa vieraasta sängystä. Pian Väpä intoutuukin harrastamaan seksiä treffikumppaninsa Aden kanssa.

Kuvituskuva

Kerta ei ollut suinkaan ensimmäinen, kun Väpä hairahtuu pettämään kumppaniaan Aden kanssa Temptation Islandilla. Myös edellisellä iltanuotiolla Mari sai todistaa poikaystävänsä petipuuhia, jotka olivat tallentuneet videolle. Tuolloin Mari reagoi Väpän toimintaan erikoisella tavalla.

– En tiedä, ihan ok, Mari totesi juontaja Sami Kurosen kysellessä naisen fiiliksiä.

– Toivottavasti ei ollut kuitenkaan parempi kuin minä… Mulla on jotenkin sellainen olo, että ei mulla oo oikeutta valittaa, koska mä oon tota periaatteessa toivonut, että se tekee sen kameran edessä, nainen kommentoi kyynelten kohotessa silmiin, hän jatkoi.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21. Temptation Island Suomi Extra torstaisin kello 22.