TTK-voittaja Christoffer Strandberg sai onnitteluhalauksen puolisoltaan – näin Janne-rakas kuvailee parin elämää: ”Meillä on hyvä suhde, josta ponnistaa” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

TTK-voittaja Christoffer Strandberg sai onnitteluhalauksen puolisoltaan – näin Janne-rakas kuvailee parin elämää: ”Meillä on hyvä suhde, josta ponnistaa”

Tanssikisan voittaneen Christoffer Strandbergin suurin tuki ja turva tanssilavalla oli Jutta Helenius, mutta tärkein kannustus tuli kotoa puoliso Janne Strandbergilta. – Meillä on hyvä pohja, mistä ponnistaa, Janne kertoo ylpeänä puolisostaan.

2.12.2019 9:04

Sunnuntainen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voitto meni ennakkosuosikkeinakin pidetyille Christoffer Stranbergille ja Jutta Heleniukselle.

Ilta oli tunteikas ja kumpikin kiitteli vuolaasti toisiaan siitä, miten ovat saaneet toisistaan voimaa, iloa ja energiaa. Jutta kertoi olleensa täysin mykistynyt Christofferin valoisuudesta, ainaisesta positiivisuudesta ja avoimuudesta.

Christoffer kertoi voiton ratkettua, että he ovat hyvin samankaltaisia.

– Se on varmasti välittynyt myös yleisölle, että me katsomme elämää valoisin silmin. Jutta on heijastanut omaa valoaan minuun ja minä varmaan sitten häneen, voitostaan täysin häkeltynyt Christoffer epäili.

Tanssipari pohti, että heidän positiivisuutensa saattoi olla jopa lopullisen voiton salaisuus, sillä finaali oli äärimmäisen tasaväkinen ja kolmen finaaliparin tanssitaidot olivat yhtä hyviä.

Katso voittoparin tuore haastattelu yllä olevalta videolta.

Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius voittivat tiukan Tanssii tähtien kanssa -finaalin.­

Kilpailussa toiseksi sijoittuivat Jannika B. ja Aleksi Seppänen ja kolmanneksi Meeri Koutaniemi ja Matti Puro.

Christoffer ja Jutta kertovat olleensa aivan mykistyneitä siitä positiivisen palautteen määrästä, jota he ovat matkan varrella saaneet.

– Hienointa on ollut huomata, miten paljon ihmiset ovat käyttäneet aikaa laittaakseen meille viestejä. Se merkitsee minulle todella paljon. Aion lukea ne viestit läpi kaiken tämän voittohuuman jälkeen, Christoffer sanoi.

Tanssikisa antoikin Christofferille vielä paljon enemmän kuin hän uskalsi koskaan kuvitella. Hän ei oppinut pelkästään tanssimaan, vaan hän löysi myös uusia ystäviä ja aivan uusia puolia itsestään: hän rohkaistui myös uskomaan siihen, että riittää juuri omana itsenään.

Christofferin ja Jutan loppunumero yhdessä Helena Ahti-Hallbergin kanssa oli menestys.­

Kisan päätyttyä Christoffer odotti pääsevänsä jo kisaa paikan päällä seuranneen puolisonsa Janne Strandbergin syleilyyn, sillä tanssikisa on vienyt paljon aikaa pariskunnan yhteisestä ajasta.

– En ole vielä ehtinyt edes jutella hänen kanssaan. Tällaista tämä nyt on ollut – kisa on vienyt paljon aikaa perheeltä ja aina perheet kärsivät näissä ohjelmissa, Christoffer myönsi.

Christofferin puoliso Janne Strandberg jännitti yleisössä.­

Janne Strandberg kertoi finaalin jälkeen IS:lle, että hän on Christofferistä äärimmäisen ylpeä.

– Tällä kisalla on ollut valtava merkitys Christofferille, sillä tämä on antanut hänelle sen tunteen, että kansa voi rakastaa häntä taiteilijana ja hän on saanut kansalta hyväksynnän ihmisenä. Tämä voitto on allekirjoitus sille, Janne sanoi.

Christofferin pitkäaikainen puoliso Janne Strandberg kannusti yleisössä. Hän uskoo Christofferin voittaneen kisan positiivisuutensa ja aitoutensa ansiosta.­

Janne kertoo, että Christofferin iloisuus ja avoimuus on myös täysin aitoa. Siuntiossa maalla asuva pariskunta on ollut yhdessä kahdeksan vuotta, ja viime vuonna Janne otti Christofferin sukunimen.

– Christoffer on juuri sellainen kuin olemme ohjelmassa nähneet. Kaiken, mitä hän tekee, hän tekee hyvin. Hän ei aloita mitään juttuja, joihin hän ei voi panostaa täysillä, Janne kertoo.

Christoffer ja Jutta uskalsivat myös voitonhuumassaan luvata, että jatkoa on luvassa. –Kyllä me jotain keksimme yhdessä, ihan varmasti. Tanssimme jatkuvat, pari kertoi.­

Positiivisuus on ollut avuksi myös raskaina hetkinä, sillä Christofferin syksy on ollut äärimmäisen työntäyteinen ja monella tapaa raskas.

– Tämä on ollut Christofferille raskas ponnistus. Hän ei olisi pystynyt tekemään tätä matkaa ilman toista positiivista ja valoisaa ihmistä eli tanssipariaan Juttaa, sillä hänellä on ollut vakavia rasitusvammoja pitkin syksyä, Janne paljastaa.

Jutta kehui vuolaasti Christofferin positiivisuutta ja iloisuutta.­

– Tämä äkillinen ja runsas tanssimäärä on ollut sokki Christofferin kropalle, ja syksy kaiken pimeyden keskellä on ollut rankka. Mutta hän ei ole ollut lainkaan niin väsynyt kuin olisi voinut olla, ja se johtuu siitä, että hän ja Jutta olivat match made in heaven, Janne lisää.

Christoffer oli etukäteen toivonut tanssiparikseen juuri Juttaa, ja lopputulos oli enemmän kuin upea.

Janne uskoo, että Christoffer pärjäsi kisassa ja kaiken mediapyörityksen keskellä myös siksi, että hänellä on perusasiat elämässä kunnossa.

Siuntiossa maalla asuva pariskunta on ollut yhdessä kahdeksan vuotta.­

– Meillä on hyvä elämä, koti, perhe ja parisuhde – hyvä pohja, mistä ponnistaa. Ei se ole sen ihmeellisempi resepti. Olen ollut tukena, kuunnellut ja ollut läsnä. Tuemme toisiamme puolin ja toisin, valokuvaajana työskentelevä Janne sanoo.

– Tämä on ollut myös meidän yhteinen matkamme. Christoffer on tarvinnut myös niitä tsemppipäiviä kotona, ja tämä onkin ollut koko meidän perheen ja suvun satsaus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?