Helena Ahti-Hallberg tanssi julkisesti 12 vuoden tauon jälkeen – laihdutti sen vuoksi kymmenen kiloa parissa kuukaudessa - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Helena Ahti-Hallberg tanssi julkisesti 12 vuoden tauon jälkeen – laihdutti sen vuoksi kymmenen kiloa parissa kuukaudessa

Helena Ahti-Hallberg yllätti upealla esityksellään. Edellisestä esityksestä oli kulunut 12 vuotta.

Helena Ahti-Hallberg yllätti upealla esityksellään. Edellisestä esityksestä oli kulunut 12 vuotta.

Julkaistu: 2.12.2019 7:58

Tanssii tähtien kanssa -finaalissa tanssinut Helena Ahti-Hallberg näytti upealta kimaltavassa paljettitanssiasussaan. Viimeksi hän esiintyi tanssilavalla 12 vuotta sitten ollessaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tanssinopettajana.

Sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -finaalin yksi hätkähdyttävimpiä esityksiä nähtiin, kun tanssituomari Helena Ahti-Hallberg esiintyi yhdessä voittajapariksi selviytyneen Christoffer Strandbergin ja Jutta Heleniuksen kanssa finaalin viimeiseksi jääneessä tanssinumerossa.

Ex-kilpatanssija Helena ei ole esiintynyt tanssilavoilla kahteentoista vuoteen. Viimeksi hänet nähtiin Jani Sievisen tanssinopettajana Tanssii tähtien kanssa -kisassa vuonna 2007.

– En olisi ikinä uskonut, että esiinnyn enää koskaan lavalla tanssipuvussa! Helena nauroi finaalin jälkeen.

Kuvituskuva

– Ja se oli niin hauskaa! Nautin joka hetkestä. Minua puraisi kunnon esiintymiskärpänen, joten ehkä minut nähdään jatkossakin tanssilavalla, Helena väläytti.

Helena näytti tanssipuvussa upealta, ja hän myöntää panostaneensa esitykseen etukäteen.

– Laihdutin kahdessa kuukaudessa kymmenen kiloa, koska tiesin, että minun pitää esiintyä.

Hän käytti laihdutuksessa apunaan laihdutustuotteita. Hän kertoo olevansa tyytyväinen lopputulokseen.

Kuvituskuva

– Enempää en laihduta. Nyt olen saavuttanut sen painon, johon tähtäsin.

Tuomarit esiintyivät kukin vuorollaan eri parien kanssa, ja Helena oli päättänyt oman parinsa jo varhain.

– Halusin tanssia juuri Christofferin ja Jutan kanssa, koska olin valinnut biisin jo syyskuussa ja minulla oli ajatus kabaree-esityksestä. Kun finalistit selvisivät, tiesin, että esitys sopii parhaiten heille, Helena kertoo.

Kuvituskuva

– Christoffer on todella lahjakas, hän oppii tanssit vaivattomasti ja meillä synkkasi heti älyttömän hyvin. Hänen kanssaan oli todella energisoivaa harjoitella.

Helena suunnitteli kabaree-tyylisen esityksen viime viikolla parissa päivässä, ja he ehtivät treenata sitä yhdessä ainoastaan kerran: päivää ennen finaalia.

Kuvituskuva

Kaikki finaaliparit olivat äärimmäisen lahjakkaita, ja Helena uskoo, ettei yleisö valinnut voittajia tälläkään kertaa pelkän tanssitaidon perusteella.

– Uskon, että Christoffer ja Jutta voittivat kisan juuri sympaattisuutensa, aitoutensa ja vilpittömyytensä vuoksi. Christofferin avoimuus ja se, miten hän avasi omat suojapeitteensä, oli todella sydäntä lämmittävää.

Tuoreimmat osastosta