Anne Kukkohovi paljastaa tv:ssä, että hänestä on kuvattu intiimi video – asia paljastui ex-huippumallille vasta, kun partneri otti yhteyttä - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Anne Kukkohovi paljastaa tv:ssä, että hänestä on kuvattu intiimi video – asia paljastui ex-huippumallille vasta, kun partneri otti yhteyttä

Anne Kukkohovin elämään kurkistetaan tulevassa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa.

Anne Kukkohovin elämään kurkistetaan tulevassa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa.

Julkaistu: 22.11. 7:59

Anne Kukkohovi paljasti Maria Veitolalle kesken televisio-ohjelman kuvausten, että hänestä on olemassa arkaluontoista videomateriaalia.

Tulevassa Yökylässä Maria Veitola -jaksossa vieraillaan juontaja ja ex-huippumalli Anne Kukkohovin, 48, luona. Ensi viikolla esitettävässä jaksossa Anne kertoo Marialle muun muassa sinkkuelämästään sekä kertoo, millaiset miehet häntä tätä nykyä lähestyvät.

Kukkohovi erosi ex-miehestään Jonista vuonna 2018 ja parin avioero astui voimaan tämän vuoden helmikuussa. Sittemmin nainen on viihtynyt sinkkuna ja palannut deittailun pariin. Anne kertoo Marialle tapailleensa useampia miehiä eronsa jälkeen, mutta painottaa, ettei etsi vakavaa suhdetta.

Jaksossa kaksikko istuu iltaa Annen kotona Helsingin Eirassa, jossa hän asuu yhdessä teini-ikäisen poikansa kanssa. Illan aikana Anne näyttää Marialle puhelimestaan epäasiallisia viestejä, joita miehet ovat hänelle sosiaalisen median välityksellä viime aikoina lähetelleet.

Anne Kukkohovi julkaisi tänä syksynä myös Päin punaista -nimisen elämäkertakirjan.

Anne Kukkohovi julkaisi tänä syksynä myös Päin punaista -nimisen elämäkertakirjan.

Suurin osa naisen vastaanottamista viesteistä pitää sisällään arkaluontoisia kuvia, joita miehet ovat itsestään otattaneet. Kuvia esitellessään Anne ihmettelee, miksi miehet haluavat ottaa itsestään niin paljastavia kuvia ja tulee samalla paljastaneeksi Marialle, että myös hänestä on olemassa hyvin intiimiä materiaalia.

– Pakkoa sanoa varoituksena, että älkää antako kuvata itseänne. Kuka tahansa sitä katsookaan. Sitten se on jälkikäteen hankala miettiä, että tulipahan kuvattua, Anne varoittelee.

– Eli onko sua kuvattu? Sä olet antanut itseäsi kuvata? utelee Maria.

– Vahingossa. Hetken huumassa, Anne tunnustaa.

Hämmentynyt Maria ei ole uskoa korviaan kuullessaan Annen yllättävän paljastuksen. Mariaa kiinnostaakin kovasti, miten Anne sai tietää kyseisen videomateriaalin olemassaolosta.

– Sitten se ihminen lähetti sen sulle jälkikäteen, vai? Että kato tätä, muistatko sä tätä? Maria taivastelee.

– Kyllä, juuri näin, nyökkäilee Anne.

– Ja sittenkö sä olit silleen, että ei saakeli mihin tämä on menossa. Että täähän voi päättyä vaikka mihin tää filmi, Maria jatkaa Annen nyökkäillessä vieressä.

Anne Kukkohovi paljastaa Maria Veitolalle, että on antanut kuvata itseään intiimissä tilanteessa.

Anne Kukkohovi paljastaa Maria Veitolalle, että on antanut kuvata itseään intiimissä tilanteessa.

Anne kuitenkin toteaa Marialle pitävänsä kyseistä miestä sen verran fiksuna, ettei hän usko tämän levittävän kuvaamaansa arkaluontoista videomateriaalia julkisuuteen. Jos näin kävisi, olisi naisella varasuunnitelma valmiina.

– Sit mä muutan sinne Losiin, Anne nauraa.

– Siellähän kaikilla on sex tape, vastaa Maria.

Anne Kukkohovi nousi alkujaan julkisuuteen mallina. Sittemmin nainen on toiminut muun muassa Suomen huippumalli haussa -ohjelman juontajana ja nykyään hän pyörittää omaa kosmetiikkafirmaansa. Tänä syksynä Anne julkaisi myös Päin punaista -elämäkertakirjan.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.