Ennen ja jälkeen -kuvat paljastavat selkeän muutoksen – näin paljon Minttu Kaulasen vartalo muuttui kolmessa kuukaudessa, kun kilot karisivat - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Ennen ja jälkeen -kuvat paljastavat selkeän muutoksen – näin paljon Minttu Kaulasen vartalo muuttui kolmessa kuukaudessa, kun kilot karisivat

Julkaistu: 20.11. 8:51

Minttu Kaulanen esittelee Suurin pudottaja -sarjan aikaansaamia muutoksia Instagram-tilillään.

Suurin pudottaja -sarja huipentuu keskiviikkoiltana tv:ssä nähtävään finaalijaksoon, jossa selviää, kuinka paljon osallistujat muuttuivat ohjelman aikana. Syyskuussa kuvatussa finaalissa voiton nappaa Nina Mikkonen, jonka paino on pudonnut ohjelman jälkeen 17 kiloa.

Hurjan muodonmuutoksen sarjan aikana teki myös kyläkauppias Sampo Kaulasen puoliso Michelle ”Minttu” Murphy-Kaulanen. Hän julkaisi keskiviikkona Instagramissa kuvaparin, joka paljastaa muutoksen sarjan aikana.

Kuvaparin kuvat on otettu kolmen kuukauden välein ja niissä näkyy selkeä muutos Mintun vartalossa. Kaulanen painoi 92,5 kiloa, kun Suurin pudottaja -kuvaukset alkoivat.

Vaikka Kaulanen on laihtunut huimasti, on hänen hyvin hankala nähdä muutosta vartalossaan.

–  Näiden kuvien välillä on aikaa kolmisen kuukautta. Omassa päässäni isoin ero on lyhyemmät legginssit ja jälkeen-kuvassa kaulakoru ja huulipunan puute. Järki toki tietää et kilolukemat on erit ja vaatekoot myös, mutta visuaalinen kapasiteetti ei erota näitä, Kaulanen kirjoittaa.

Kaulanen kertoo kuvatekstissä, että toisen kuvan jälkeen hän pudottanut painoa vielä lisää ja hänen ulkonäkönsä on muuttunut jälleen.

– Ja sitten kun tullaan tuosta ”jälkeen kuvasta” vielä nykypäivään, josta on jälleen kulunut pari kuukautta, niin onhan se kroppa muuttunut. Tiedän sen, vaan en tajua.

Vaikka Suurin pudottaja oli Kaulaselle mullistava kokemus fyysisesti, oli se sitä vielä enemmän henkisesti. Hän kertoo Instagramissa, että ohjelmaan osallistuminen ja hänen valmentajansa Janni Hussi saivat aikaan sen, että hän muutti koko ajatusmallinsa.

Kaulasen mukaan hänellä oli aiemmin kieroutunut suhtautuminen vartaloonsa ja hän toi sitä ilmi myös Suurimmassa pudottajassa. Hän kertoi kamppailleensa kehonkuvansa kanssa teini-iästä lähtien ja saaneensa ikäviä kommentteja muun muassa takapuolestaan.

Suurin pudottaja -kuvausten jälkeen Kaulanen kokee oppineensa elämään hetkessä ja hyväksymään sen, miltä hän näyttää.

– Tässä tulee se SUURIN MUUTOS: Mä olen oppinut nauttimaan tästä matkasta. En havittele pelkkää päämäärää, kilolukemaa, peilikuvaa tai tavoitevaatetusta. Mä olen 5 kuukauden aikana muuttanut tapaani ajatella. Ei enää ”sit ku” vaan täysillä ”NYT KU”!

– Peilistä katsoo itsevarmempi, iloisempi, energisempi ja nykyhetkeen tyytyväisempi tyyppi, Kaulanen kiteyttää tuntemuksensa.

Suurin pudottaja -sarjan finaali keskiviikkona klo 20.00 Nelosella.