Harry Potter -tähti julkaisi Instagramissa paljonpuhuvan kuvan vanhenemisesta – pian kommenttikenttään ilmestyi piikittelevä viesti kollegalta - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Harry Potter -tähti julkaisi Instagramissa paljonpuhuvan kuvan vanhenemisesta – pian kommenttikenttään ilmestyi piikittelevä viesti kollegalta

Matthew Lewis ja Tom Felton olivat Harry Potter -elokuvien aikaan vuosien ajan kollegoita. Kuvassa Neville Longbottomia ja Draco Malfoyta näytelleet tähdet vuonna 2011.

Matthew Lewis ja Tom Felton olivat Harry Potter -elokuvien aikaan vuosien ajan kollegoita. Kuvassa Neville Longbottomia ja Draco Malfoyta näytelleet tähdet vuonna 2011.

Julkaistu: 13.11. 20:53

Draco Malfoyta näytellyt Tom Felton vitsailee vanhenemisesta Instagramissa. Pian kommenttikenttään ilmestyi viiltävä viesti Nevillenä nähdyltä Matthew Lewisilta.

Näyttelijä Tom Felton singahti koko maailman tietoisuuteen ollessaan vasta kouluikäinen. Felton tähditti vuonna 2001 ilmestynyttä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvaa, joka teki hänestä tähden välittömästi.

Felton näytteli ensimmäisessä, ja myöhemmin myös seitsemässä muussa, Potter-elokuvassa ilkikurista Draco Malfoyta. Vaaleahiuksinen poika kuului Luihuisen tupaan ja hänestä tuli nopeasti Harry Potterin arkkivihollinen. Myöhemmin Malfoy liittoutui pimeyden lordi Voldemortin kanssa, jota vastaan Potter taisteli.

Felton tähditti Potter-elokuvia aina vuoteen 2011 saakka. Sen jälkeen hän on jatkanut töitä näyttelijänä ja tähdittänyt useita tv-sarjoja ja elokuvia.

Viime viikolla 32-vuotias Potter-tähti vitsaili Instagramissa ikääntymisellä. Hän julkaisi tilillään kuvan, jossa hän poseeraa Luihuisen kaapu yllään vuosia sitten otetun oman kuvansa kanssa. Liki kymmenen vuotta sitten napatussa kuvassa Felton on siloposkinen Malfoy, kun taas nykypäivän kuvassa hän katsoo kameraa väsyneen oloisena ja tukka sekaisin.

Kuvatekstissä Felton toteaa, ettei ikääntyminen on aina kovin mukavaa.

– Vanheneminen on perseestä, Felton toteaa vapaasti suomennettuna.

Feltonin kuva on herättänyt runsaasti huomiota. Siitä on tykätty yli 1,2 miljoonaa kertaa ja sen kommenttiosioon on kerääntynyt yli 12 000 kommenttia. Yksi kuvaa kommentoineista on Feltonin kollega, Harry Potter -elokuvissa Neville Longbottomia näytellyt Matthew Lewis.

Matthew Lewis vuonna 2004.

Matthew Lewis vuonna 2004.

Lewis tunnetaan siitä, että kömpelöä ja kiusallista Nevilleä näytelleestä nuoresta miehestä kasvoi aikuisena salskea komistus, joka on kerännyt Potter-fanien huomion muuttuneella ulkomuodollaan. Vuodet ovatkin kohdelleet Lewisia hyvin ja hän muistuttaa Feltonia siitä tämän kuvan kommenteissa nokkelasti.

– Puhu vain omasta puolestasi, Lewis sivaltaa vanhenemisen kanssa tuskailevaa kollegaansa.

Lewisin piikittelevä vastaus Feltonille on huomioitu somessa. Moni naureskelee ”Nevillen” osuvalle heitolle ja hehkuttaa kommenttia äärimmäisen osuvaksi.

– 10 pistettä Rohkelikolle!

– Paras kommentti ikinä.

– Auts, tuo luultavasti sattui.

– Longbottom on saapunut kommenttiosioon.

Vuonna 1987 syntynyt Felton on Potter-elokuvien päätähdistä vanhimpia. Kun ensimmäinen elokuvista sai ensi-iltansa, oli nuori näyttelijä juuri täyttänyt 14 vuotta.

Harry Potteria näytellyt Daniel Radcliffe oli ensimmäisen elokuvan ilmestyessä vasta 12-vuotias samoin kuin Matthew Lewis. Hermione Grangeria näytellyt Emma Watson puolestaan oli 11-vuotias ja Ron Weasleyna nähty Rupert Grint 13-vuotias.

Tom Felton on nykyään 32-vuotias.

Tom Felton on nykyään 32-vuotias.