Suurin pudottaja -kilpailija loukkaantuu dramaattisesti juuri ennen finaalia – ottaa äärimmäiset keinot käyttöön selvitäkseen kivusta - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Suurin pudottaja -kilpailija loukkaantuu dramaattisesti juuri ennen finaalia – ottaa äärimmäiset keinot käyttöön selvitäkseen kivusta

Kuvituskuva
Julkaistu: 13.11. 16:10

Varo juonipaljastuksia! Akseli Herlevin matka kohti Suurin pudottaja -ohjelman finaalia oli loppua kuin seinään, kun mies loukkasi polvensa.

Suurin pudottaja Suomi -ohjelman finaalijaksoon on enää viikko aikaa ja kilpailijat ovat palanneet leiriltä takaisin koteihinsa. Tämän iltaisessa jaksossa valmentajat Janni Hussi ja Aki Manninen kiertävät kolmen finalistin luona tukemassa heitä ruokavalion noudattamisessa ja kotitreeneissä.

Nina Mikkonen ja Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen paahtavat täysillä kohti edessä häämöttävää finaalia, mutta Akseli Herlevin vauhti on pysähtynyt loukkaantumiseen. Akseli loukkasi oikean polvensa, eikä pysty kävelemään ilman tukea.

– Treeneihin tämä on vaikuttanut siinä mielessä, ettei voi treenata. Olen käynyt kaksi kertaa tyhjentämässä sitä buljonkia sieltä. Eilen kävin magneetissa. Lekuri veikkaa kihtiä, Herlevi kuvailee tilannettaan Hussille.

Kun tänä iltana nähtävää jaksoa kuvattiin, finaaliin oli aikaa enää kaksi viikkoa.

– Täytyy toivoa, että vastoinkäymiset on ohi aika nopeasti. Tiedän itsekin, miten erilaiset vammat verottaa motivaatiota ja tekemisen meininkiä, Hussi kannustaa loukkaantunutta valmennettavaansa.

Akseli Herlevi ja Nina Mikkonen selvittivät tiensä Suurin pudottaja -ohjelman finaaliin. Kolmas finalisti on Minttu Kaulanen.

Akseli Herlevi ja Nina Mikkonen selvittivät tiensä Suurin pudottaja -ohjelman finaaliin. Kolmas finalisti on Minttu Kaulanen.

Tilanteeseen turhautunut Herlevi kertoo heräävänsä yöllä useita kertoja kipuun.

– Se on ihan perseestä! Kolme viikkoa ollut Panacodi-kuuri, että saa öisin nukuttua. Se on vähän fiilistä laskenut, kun ei voi oikein mitään tehdä, mies harmittelee.

Hussi päätti kuitenkin vetää Herleville puistossa kevyen yläkropan treenin, joka ei rasittaisi miehen loukkaantunutta polvea. Hussi uskoo, että Herlevillä on vielä mahdollisuudet voittaa finaali.

– Mä uskon, että Aksu tulee pärjäämään tosi hyvin finaalissa. Aksulla oli aika huikee määrä pudotettavana, joten siinä mielessä prosentuaalisesti Aksulla on tosi hyvät mahdollisuudet, Hussi laskeskelee.

– Toivottavasti sais tätä jalkaa kuntoon, ei tarvis pitää tätä tukee finaalissa, toivoo puolestaan Herlevi.

Suurin pudottaja Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin kello 20.