TTK:ssa loistava Meeri Koutaniemi kertoo Annassa tanssitreenien hurjasta vaikutuksesta – vaatekoko pieneni kahdella numerolla: ”Olen katoava vaimo” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

TTK:ssa loistava Meeri Koutaniemi kertoo Annassa tanssitreenien hurjasta vaikutuksesta – vaatekoko pieneni kahdella numerolla: ”Olen katoava vaimo”

Meeri Koutaniemen ja Matti Puron jive sai sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -kisassa parhaat tuomaripisteet.

Meeri Koutaniemen ja Matti Puron jive sai sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -kisassa parhaat tuomaripisteet.

Julkaistu: 11.11. 17:57

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi kertoo Anna-lehdelle syöneensä syksyllä Tanssii tähtien kanssa -treenien takia kaksin verroin enemmän kuin normaalisti.

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi on edennyt parinsa Matti Puron kanssa viiden parhaan parin joukkoon tämän syksyn Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Sunnuntaina pari keräsi tuomareilta illan parhaat pisteet jivellaan.

Menestys ei ole tullut ilmaiseksi. Koutaniemi kertoi viime viikolla Anna-lehden haastattelussa rääkistä, johon kilpailijat ovat kisan aikana joutuneet. Tanssitreeneillä on ollut isoja vaikutuksia tähtikilpailijoiden kehoihin. Tämä on käynyt ilmi, kun ompelijat ovat ottaneet viikoittain mittoja mittatilaustyönä tehtäviä näyttäviä tanssiasuja varten.

– Viimeisessä sovituksessa ompelija totesi, että vaatekokoni on pienentynyt kahdella numerolla, Koutaniemi paljasti Annan haastattelussa perjantaina.

– Mieheni Sami (Yaffa) sanoikin jo, että olen katoava vaimo, nauroi valokuvaaja, joka oli hyvässä fyysisessä kunnossa jo ennen tanssitreenien alkamista.

Koutaniemi kertoo lehdelle pitäneensä huolta kehostaan syksyn treenien lomassa syömällä hyvin.

– Tämän syksyn aikana olen syönyt varmasti kaksin verroin enemmän kuin normaalisti, koska energiankulutukseni on ollut treeneissä kovaa. Syön monipuolisesti ja paljon kasviksia, valokuvaaja kertoi.

Koutaniemi on kerännyt kilpailun edetessä viikosta toiseen hyviä pisteitä tuomaristolta.

Hän ehti jo kisan alkumetreillä shokeeraamaan ohjelman faneja jakamalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän paljasti tanssineensa kaksi numeroa liian pienissä kengissä.

Koutaniemi on raportoinut kisastaan ahkerasti myös alun jälkeen. Reilu viikko sitten hän hehkutti seuraajilleen tanssin opettaneen hänelle paljon.

– Miten paljon oon oppinut läsnäoloa, kehon ja mielen yhteyttä, ilmaisemisen iloa ja yhdessä tekemisen voimaa tältä mielettömän ihanalta ryhmältä ympärillä. Kiitos Matti Puro jokaisesta päivästä! Nämä hetket jää loppuelämäksi.

Koutaniemi on lukuisia kertoja palkittu valokuvaaja, joka on työskennellyt hyvin laajalti eri puolilla maailmaa ja jonka kuvia on julkaistu muun muassa arvostetussa yhdysvaltalaisessa Time-aikakauslehdessä.

Vuonna 2014 Koutaniemi herätti huomiota ja saavutti tunnustusta Helsingin Sanomissa julkaistulla kuvareportaasilla kenialaiseen maasai-heimoon kuuluvien nuorten tyttöjen ympärileikkauksista. Hänet on kahdesti palkittu vuoden lehtikuvaajana Suomessa.

Koutaniemi avioitui muusikko Sami Yaffan kanssa syyskuussa 2017. Taitelijapariskunnan häitä vietettiin hulppeissa maisemissa Mallorcalla.