Kristian voitti Big Brotherin – nappasi muhkean rahapotin äänivyöryllä

Big Brother 2019 voittaja selvisi sunnuntai-illan finaalilähetyksessä.

10.11.2019 22:58

Syyskuun alussa startannut Big Brother huipentui sunnuntai-iltana finaaliin, jossa yksi kilpailijoista nappasi itselleen 30 000 euroa. Finaaliviisikkoon selvittivät tiensä Anu, Helmeri, Kristian, Kevin ja Kimmo.

Voiton nappasi lopulta Kristian, joka johti äänestystä kirkkaasti koko sunnuntai-illan ajan. Hän sai äänistä 57 prosenttia. Mies halasi voitettuaan häkeltyneenä muita kilpailijoita tuulettaen jättimäisen, 30 000 euron shekin kanssa.

Krisusta povattiin voittajaa jo etukäteen miehen suorasanaisuuden ansiosta. Sama piirre toisaalta myös ärsytti muita kilpailijoita talossa.

Krisun tyttöystävä ja ystävät kannustivat miestä BB-studiolla.

Etukäteen voittajasuosikkina pidettiin myös toiseksi tullutta Keviniä. Hän keräsi taloon asteltuaan nopeasti monien katsojien sympatiat puolelleen. Kevin vetosi ihmisiin muun muassa puhumalla kaikkien ihmisten tasavertaisuuden puolesta ja olemalla inhimillinen toisia kisaajia kohtaan.

Voitosta kamppailivat finaalissa lopulta Krisu ja Kevin, kun kolme muuta kisaaja poistuivat talosta yksitellen. Ensimmäisenä talon joutui jättämään Kimmo, joka sai yleisöäänestyksessä vähiten ääniä. Hän kertoi putoamisen jälkeen olevansa äärimmäisen helpottunut.

– Nyt tuntuu todella hyvältä. Viimein tämä päivä koitti, kun pääsi vapauteen. Kyllä tätä on odotettu, Kimmo huokaisi ja lisäsi, että hän menetti hermonsa muihin asukkaisiin lukuisia kertoja.

Toisena talosta poistettiin Anu. Hänelle vaikeinta 70 vuorokaudessa eristyksissä ulkomaailmasta oli lapsista erossa olo.

– Musta tuntuu, että se oli paljon vaikeampaa, kun mitä olin kuvitellut. Kun meni siihen ikävämoodiin, siitä oli tosi vaikea päästä pois, nainen myönsi.

Anun jälkeen talosta häädettiin Helmeri. Hän myönsi, että talossa verenpaine nousi lähinnä Villen kanssa.

– Ei mulla ole oikein mitään pahaa sanottavaa teistä kenestäkään, Helmeri totesi muille kilpailijoille.

BB-finalistit viettivät Helsingin Redi-kauppakeskukseen rakennetussa talossa yhteensä kymmenen viikkoa. Niiden aikana he osallistuivat toinen toistaan erikoisempiin viikkotehtäviin, ihastuivat, ärsyyntyivät ja tylsistyivät.

Reilun kahden kuukauden aikana katsojien mieleen syöpyi finalistien lisäksi muun muassa analysoiva ja höpöttävä Tarina, joka asteli BB-taloon ensimmäisenä asukkaana 1. syyskuuta.

Myös Jukka ja Eeva-Leena eli Eevis herättivät huomiota, kun kaksikko harrasti seksiä BB-talossa vain viiden vuorokauden jälkeen. Katsojia hämmästytti myös Eeviksen henkilökohtainen hygienia, kun nainen ei käynyt suihkussa päiviin.

Toinen Big Brother -sarjassa syntynyt romanssi leimahti Anun ja Helmerin välille. Kaksikko nukkui lähekkäin ja pussaili toisistaan huumaantuneena. He nauttivat selvästi toistensa seurasta, mutta eivät antautuneet aivan yhtä rohkeasti romantiikan vietäväksi kuin Jukka ja Eeva-Leena.

Helmeri kertoi talosta poistuttuaan, että tunteen Anua kohtaan yllättivät hänet totaalisesti.

– Eihän tossa kelaa, että siellä voisi kehenkään ihastua tai tulla sellaisia fiiliksiä. Pikku hiljaa se lähti siitä etenemään ja tässä ollaan, mies sanoi ja lisäsi pyytävänsä Anua treffeille.

Finalisteista hieman kyseenalaista huomiota sai voiton napannut Kristian, kun Levi-teemaiset bileet lähtivät lapasesta. Tilanne talossa äityi väkivaltaiseksi kostean illan päätteeksi ja Kristian töni Villeä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?