Eeva-Leena ryöpsäyttää julki tylyn mielipiteensä BB-tuotannosta – pettyi tapaan, jolla suhde Jukkaan esitettiin tv:ssä: ”Minulle sanottiin, ettei siihen tartuta” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Eeva-Leena ryöpsäyttää julki tylyn mielipiteensä BB-tuotannosta – pettyi tapaan, jolla suhde Jukkaan esitettiin tv:ssä: ”Minulle sanottiin, ettei siihen tartuta”

Eevis ja Jukka ovat tavanneet BB-talon ulkopuolella vain kerran ennen finaalia.

Julkaistu: 10.11.2019 21:38

Eeva-Leena eli Eevis kertoo IS:lle, ettei hän usko enää tapaavansa Jukkaa.

BB-talosta kolmantena häädetty Eeva-Leena, 30, on ollut yksi kauden puhutuimmista hahmoista harrastettuaan talossa seksiä Jukan kanssa. Pari on tavannut talosta poistuttuaan vain kerran, kun Jukka häädettiin talosta kahdeksantena. Sen jälkeen he eivät ole nähneet toisiaan.

– Olemme Jukan kanssa tavanneet vain olosuhteiden pakosta. Suhteemme talossa jäi hyvin pinnalliseksi ja se on edelleen mielestäni hyvin pinnallinen, Eevis kertoo.

Eeva-Leena ei usko, että he pakollisten ohjelmaan liittyvien tilaisuuksien jälkeen enää tapaavat.

– Mulla on sellainen asenne tähän, että vietän aikaani sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa haluan viettää aikaani. Meillä molemmilla on omat elämät ja omat ihmissuhteet. Minulla on täällä talon ulkopuolella monia oikeasti merkityksellisiä ihmissuhteita, joihin haluan keskittyä, Eeva-Leena perustelee.

Eevistä on jälkeenpäin harmittanut, miten iso asia seksistä tuotannon puolelta tehtiin. Eeva-Leenan mielestä hänen ja Jukan välistä suhdetta myös romantisoitiin.

– Minulle sanottiin, että siihen ei tartuta. Olen myös päiväkirjahuoneessa ja muuallakin talossa ollessamme kommentoinut Jukan ja minun suhdetta, mutta niitä osioita ei näytetty ohjelmassa oikeastaan lainkaan.

Eevis on Mensan jäsen.

Eeva-Leena kokee pettyneensä tapaan, jolla hänet ohjelmassa esitettiin.

– Olisin halunnut antaa realistisen kuvan siitä, miten minun kaltaiseni ihminen käyttäytyy. Halusin olla autenttinen oma itseni. Se ei ohjelmassa toteutunut, Eevis tylyttää.

Eeva-Leena ei käytä sosiaalista mediaa ollenkaan, eikä hän ole kiinnostunut lukemaan keskustelupalstojen kommentteja itsestään. Palautetta hän on silti saanut.

– Mulle on tullut yhteydenottoja puhelimeen ja sähköpostiin. On tullut jopa ihan sellaisia häirikköviestejä. Paluuta normaaliin arkeen ei varmaan ole tiedossa vähään aikaan. Olen myös saanut ihan sellaisia kivoja faniviestejä.

Eeva-Leenaa on myös pyydetty mukaan erilaisiin projekteihin, joista kaikista hän ei voi vielä puhua.

– Minua on myös pyydetty mukaan erääseen dokumenttiin, joka on jo tekeillä, Eevis kertoo.