Temptation Island -katsojat pöyristyivät varatun Lancen törkeistä kommenteista – sivalsi tyttöystäväänsä Viiviä ”pahimmalla mahdollisella” tavalla

rac

Julkaistu:

Temptation Island Suomi
Temptation Islandilla varattu Viivi avautui sinkkumiehille kommenteista, joita hänen poikaystävänsä Lance on toisinaan naiselle laukonut.
Viime viikolla Temptation Island Suomen katsojat hieraisivat silmiään, kun Viivin kumppani Lance suuteli yhtä talon sinkkunaisista, Rebeccaa illan bileissä. Miehestä on kuitenkin paljastunut tällä viikolla muutakin. Keskiviikon seksiteemaisissa juhlissa Viivi kertoikin sinkkumiehille Lancen toilailuista ennen parin osallistumista ohjelmaan.

Viivin kertomuksista kävi ilmi, ettei Lance ole aina käyttäytynyt naisystäväänsä kohtaan parhaimmalla mahdollisella tavalla.

– Me oltiin baarissa, ja yhtäkkiä sillä flippasi joku päässä. Sen kaveri oli sillai, että hei, etitään sulle Lance laihempi muija, Viivi muisteli.


Viivin mukaan Lance oli ennen ajattelematonta kommenttiaan päätynyt tanssimaan illan aikana myös muiden baarissa olleiden naisten kanssa. Viivin kyseenalaistaessa kumppaninsa toimia hän sai vastaukseksi todella tylyn heiton.

– Lance oli vaan, et tiiätsä kuinka hyvältä tuntuu tanssia paljon laihemman naisen kanssa, et pystyy nostelemaan sitä sun muuta, Viivi kertoi.

Tarinaa kuuntelevat sinkkumiehet olivat luonnollisesti ihmeissään Lancen käytöksestä ja totesivat, että miehen laukoma kommentti oli lähes pahinta, mitä naiselle voi sanoa.

– Tuo on melkein pahin mahdollinen, täräytti Jeppe.

Viivi jakoi muille tarinan myös eräältä risteilyltä, jossa käy ilmi Lancen halu löytää itselleen "laihempi nainen". Viivi lisäsi, että näiden tapausten jälkeen Lance oli korostanut, ettei Viivissä ole suinkaan mitään vikaa.


Kotikatsomoissa Lancen töykeät kommentit Viiville kuumensivat tunteita. Keskustelu kävi kiivaana muun muassa viestipalvelu Twitterissä ja osa kommentoijista kehotti Viiviä jopa jättämään Lancen.

– Viivi, jätä Lance nyt eikä heti!

– Läänssi vaikutti ihan kauheen viattomalta, mut nyt alkaa hiljalleen paljastumaan piilohulluutta.

– Joo tota. Viivi, dumppaa se Lance. Se on paskiainen.

– Lääns käy kyl kovaa kisaa ollakseen tän kauden ykkössika

– Lancen good guy rooli kesti alle viikon. Heikko esitys.

– Siis tässäkö oli se maailman paras poikaystävä? Nyt vittu oikeesti Viivi heivaa Lance helvettiin.

– Lance on kyllä selkeesti jokaisen naisen unelmamies. NOT.

Jo ennen osallistumistaan Temptation Island Suomeen opiskelija Viivin, 21, ja taksiyrittäjä Lancen, 21, suhde on ollut yhtä vuoristorataa. Pari on eronnut suhteensa aikana jo kolmesti, mutta jokin heidät vetää aina uudelleen yhteen.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt