He ovat Suurin pudottaja -finalistit! Lähtöpassit saanut Niina Kuhta tyrmistyi lopputuloksesta: ”Mut halutaan pelata ulos hinnalla millä hyvänsä”

rac

Julkaistu:

Suurin pudottaja
Minttu Kaulanen, Nina Mikkonen ja Akseli Herlevi selvisivät Suurin pudottaja -ohjelman finaaliin.
Suurin pudottaja -ohjelman viimeisimmässä jaksossa selvisi kilpailun finalistikolmikko. Jaksossa nähtiin kuinka jäljellä olevat kilpailijat Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, Nina Mikkonen, Niina Kuhta ja Akseli Herlevi istuivat kukin vuorollaan juontaja Riku Niemisen eteen.

Niemiselle kilpailijat paljastivat, kenet he haluaisivat pudottaa kilpailusta tässä vaiheessa. Nina Mikkonen voitti punnituksessa itselleen immuniteetin, eikä häntä näin ollen voitu pudottaa finaalista.

Ensimmäisenä vuorossa oli Minttu. Hän päätyi antamaan äänensä Niinalle, joka ei niellyt kilpakumppaninsa perusteluja pureskelematta.

– Minun mielestä tästä elämäntapamuutoksesta pitää pysytä suoriutumaan itse. Koin, että tässä ei haeta supersankarititteliä, vaan sitä, joka pystyy elämäntaparemontin tekemään parhaalla mahdollisella tavalla itsenäisesti, hän perusteli valintaansa.

– Kaikki syytökset juurikin tästä, että en pysty itsenäisesti ruokaa tekemään. Kun tänne tultiin, me sovittiin Aksun kanssa, että hän tekee ruuat ja minä tiskaan. En ole huippukokkaaja, mutta kyse ei ole siitä, etten osaa mitään tehdä. Se ei pidä paikkaansa, Niina puolustautui ja antoi oman äänensä vastavuoroisesti Mintulle.


Akseli puolestaan toivoi, että he kaikki voisivat jatkaa finaaliin. Mies kuitenkin antoi oman äänensä Mintulle. Hän ei juuri perustellut päätöstään.

– Ei voinut jättää äänestämättä ja oli pakko, niin Minttu.

Viimeiseksi kuultiin Ninan ratkaisevat äänet. Edellisen haastekisan voiton myötä Nina sai antaa yhden äänen sijaan kaksi. Nainen antoi äänensä Mintun tapaan Niinalle ja pudotti näin ollen hänet finaalikolmikosta.

– Just puhuttiin reilusta pelaamisesta. Nyt huomaa, että sellaista ei sitten tullutkaan, Niina harmitteli tulosten ratkettua.

– Ei oo näköjään reilua häviämistäkään, Nina sivalsi takaisin.

Kilpailusta aivan loppumetreillä pudonnut Niina oli silmin nähden pettynyt lopputuloksesta. Hän osoittikin syyttävällä sormella kilpakumppaneitaan ja vihjaili heidän pelanneen epärehellistä peliä.

– Mulla on ainakin ihan puhdas omatunto ja puhtaat jauhot pussissa ja en voi kaikista valitettavasti sanoa samaa, Niina tilitti.

– Tuntuu, että mut vaan pelataan ulos hinnalla millä hyvänsä ja siitä tulee tosi paha mieli.

Suurin pudottaja Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin kello 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt