Big Brother -Villellä yllättävä voittajaehdokas: ”Hän on elänyt niin kuin puhuu”

rac

Julkaistu:

Big Brother Suomen finaaliviikko huipentuu sunnuntaina, jolloin selviää, kuka voittaa koko kisan.
Big Brother -talosta joutui lähtemään juuri finaaliviikon kynnyksellä mielipiteitä jakanut evankelista Ville. Ville kertoi maanantain jaksossa Alma Hätöselle uskovansa BB:n voiton olevan Kevinin ja Kristianin keskinäinen kamppailu.

Villen oma suosikki on melkoinen yllätys, sillä muunsukupuolinen Kevin ja uskovainen Ville löysivät harvoin yhteistä säveltä talossa.

– Mä voisin sanoa Kevinin olevan mun voittajaehdokas. Vaikka meidän arvopohjissa on paljon erilaisuutta ja ne pysyy erilaisina, tässä kaverissa on paljon hyvää. Hän ottaa huomioon kaikki. On hyvät terveelliset elämäntavat. Hän ei ryyppää, ei tupakoi, ei pahemmin kiroile. Hän koettaa ymmärtää toisten arvomaailmaa. Raha ei vie häntä, hän vie ennemmin rahaa. Hänessä on monta piirrettä, mistä mä tykkään.

– Meillä on eniten Kevinin kanssa yhteistä arvoasioissa. Hän myös on elänyt niin kuin puhuu, Ville kehuu.

Asukkaat ovat menneen kauden aikana saaneet maanantaisin Big Brother Suomi -lähetyksen aikana tietää, kenelle talosta häädetty asukas on testamentannut rahnansa. Rahnoilla voi ostaa BB-talossa erilaisia hyödykkeitä.

Ville päätti antaa rahnansa Kevinille. Se yllätti suuresti myös Kevinin.

Kristian arveli, että Kevin on tehnyt muutoksen Villeen. Kevin esitti oman teoriansa.


– Ehkä hän ajatteli, että ne ei menisi viinaan ja tupakkaan, Kevin pohti.

Big Brother Suomen voittaja selviää sunnuntaina. 30 000 euron palkkiota tavoittelevat enää Kristian, Kevin, Kimmo, Anu ja Helmeri. Kuka on oma suosikkisi?

Ota kantaa

Kuka voittaa?

Anu 4% Kristian 47% Kevin 40% Kimmo 2% Helmeri 8%
Ääniä yhteensä 42587

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt