Selviytyjistä lähtöpassit saanut Petra kohtaa Saran pudonneiden resortissa: ”Ollaanhan me nyt sujut?”

rac

Julkaistu:

Selviytyjät
Tällä viikolla Selviytyjistä äänestettiin ulos Petra.
Tunnelmat ovat helpottuneet naisen saapuessa pudonneiden resorttiin. Siellä Petra joutuu kohtaamaan kisan aikaisen vastavoimansa Saran, joka putosi pelistä edellisessä heimoneuvostossa.

– Mä ajattelin, et mun liitto on ja voi hyvin. Sä olit kyllä siinä mielessä oikeassa, että ne äänestää meidät vuorotellen, myöntää Viivin kanssa liitossa ollut Petra Saralle.

– Siinä vaiheessa kun mulla on tyypit, jotka ei ole valehdelleet mulle, ja sit mul on sinä, jonka kans me oltiin käyty jo kaks äänestystä läpi, niin mun oli vaan pakko valita kumpaan mä luotan. Mulle se oli käytännössä Viivi keneen mä luotin, perustelee Petra kisassa tekemiään valintoja.

Jälkikäteen hän kuitenkin myöntää myös Saralle, että heidän keskinäinen liittonsa olisi ollut viisaampi valinta. Jos kaksikko olisi pelannut yhdessä Viiviä, Kaita ja Noraa vastaan, he olisivat saaneet rikottua saaren tämän hetken vahvimman liiton. Kumpikaan ei silti kanna kaunaa saaren tapahtumista:

– Ollaanhan me nyt sujut? Petra tunnustelee.

– Ollaan sujut. Nyt on peli ohi, ei tarvii miettii enää, Sara kommentoi.

Saran kanssa puhuttuaan Petra suuntaa huoneeseensa ja toteaa laihtuneensa kisan aikana viisi kiloa.

– Varmaan lihaksia on lähtenyt, koska mä olin aika hyvässä kunnossa kun mä tulin, hän arvioi.

Liikuttunut Petra murtuu kyyneliin suunnitellessaan kotiin soittamista. Kotijoukot ovat olleet naiselle kisan aikana valtava voimavara.

– Kun me mentiin kisoihin tai tultiin kisoista pois veneellä, niin joka päivä mä mietin perhettä ja sitä, et mä yritän tehdä sellaisen suorituksen, et perhe voi olla ylpee, hän kertoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt