Villi huhu uuden James Bond -elokuvan juonesta: Salainen agentti astelee avioon! - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Villi huhu uuden James Bond -elokuvan juonesta: Salainen agentti astelee avioon!

Daniel Craigin näyttelemän James Bondin huhutaan uusimmassa elokuvassa avioituvan Léa Seydoux’n esittämän Madeleine Swannin kanssa.

Daniel Craigin näyttelemän James Bondin huhutaan uusimmassa elokuvassa avioituvan Léa Seydoux’n esittämän Madeleine Swannin kanssa.

Julkaistu: 2.11.2019 22:31

Brittilehti Mirrorin mukaan James Bond avioituu ensi vuonna ensi-iltansa saavassa No Time to Die -elokuvassa.

Elokuussa tiedotettiin, että ensi vuonna elokuvateattereihin saapuva 25. James Bond -elokuva on nimeltään No Time to Die. Aiemmin kesällä putosi todellinen uutispommi, kun elokuvan agentti 007 onkin nainen. Roolissa nähdään 31-vuotias Lashana Lynch, mutta James Bondin roolissa nähdään oletettavasti viimeistä kertaa Daniel Craig, jolle No Time to Die on jo viides Bond-elokuva.

Nyt elokuvan juonesta on tihkunut julki uutta tietoa. Brittilehti Mirrorin mukaan James Bond nimittäin avioituu uudessa elokuvassa. Tuore vaimo on Madeleine Swann -niminen hahmo, jonka Bond kohtasi saagan edellisessä osassa, vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Spectressä.

Rouva Bondia elokuvassa ei kuitenkaan Mirrorin mukaan nähdä. Lehti kertoo tämän käyvän ilmi, kun Bond toivottaa hyvää huomenta rouva Bondille.

– Tarkoitat varmaan rouva Swann, vastaa Léa Seydoux’n näyttelemän Madeleine.

Kyseessä ei olisi ensimmäinen kerta, kun James Bond astuu avioon. Vuoden 1969 elokuvassa Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa Bond meni naimisiin, mutta vaimo murhattiin välittömästi häiden jälkeen.

Léa Seydoux ja Daniel Craig näyttelivät yhdessä myös Spectressä.

Léa Seydoux ja Daniel Craig näyttelivät yhdessä myös Spectressä.

Uutistoimisto Reuters on kertonut aiemmin, että elokuvassa nähdään, miten James Bond viettää rauhallista elämää Jamaikalle jäätyään eläkkeelle työstään. Pian Bondin rauha kuitenkin rikkoutuu, kun hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta saapuu pyytämään apua.

Bond aloittaa seikkailun, jonka tavoitteena on pelastaa kidnapattu tieteilijä. Pian hän pääsee mystisen vihollisen jäljelle, joka on varustautunut vaarallisella, uudella teknologialla.

Kesällä uutisoitiin myös Bondin tuntevan seksuaalista vetovoimaa uuteen naispuoliseen 007-agenttiin. Hän kokeilee tavanomaisia viettelykeinojaan, mutta häkeltyy, kun ne eivät tehoa älykkääseen naiseen, joka vain pyörittelee silmiään hänelle. Uusi 007 ei ole kiinnostunut hyppäämään Bondin sänkyyn, ainakaan elokuvan alussa.

Ohjaaja Cary Fukunaga ja näyttelijät Daniel Craig ja Léa Seydoux kuvasivat uusinta Bond-elokuvaa Italiassa.

Ohjaaja Cary Fukunaga ja näyttelijät Daniel Craig ja Léa Seydoux kuvasivat uusinta Bond-elokuvaa Italiassa.

Ainakin Lontoossa, Italiassa ja Norjassa kuvattua elokuvaa on ollut käsikirjoittamassa feministinä tunnettu Phoebe Waller-Bridge ja elokuvan on ennakkoon kuvailtu tuovan Bond-elokuvat nykyaikaan.

Viime viikolla uutisoitiin, että elokuvan ohjaaja Cary Joji Fukunaga on kuvauttanut No Time to Die -elokuvaa varten kolme loppuratkaisua.

Sitä, mikä niistä on lopullinen, ei Mirrorin mukaan tiedä edes Daniel Craig, sillä vain ohjaajan itsensä kerrotaan olevan selvillä tästä. Sisäpiiriläisten mukaan päätös johtuu siitä, ettei Fukunaga tahdo loppuratkaisun vuotavan julkisuuteen ennen ensi-iltaa.

Uuden Bond-elokuvan odotettiin alun perin saavan ensi-iltansa jo tänä vuonna, mutta ensi-iltapäivää lykättiin liki puolella vuodella, kun Danny Boyle vetäytyi elokuvan ohjaamisesta ”luovien erimielisyyksien” vuoksi. Ensi-ilta on tällä tietoa 3. huhtikuuta.

Tuoreimmat osastosta