Kieroilullaan muut suututtanut Sara Sieppi sai lähtöpassit Selviytyjistä – laukoo suorat sanat kilpakumppanien taktikoinnista: ”He eivät tajua...” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Kieroilullaan muut suututtanut Sara Sieppi sai lähtöpassit Selviytyjistä – laukoo suorat sanat kilpakumppanien taktikoinnista: ”He eivät tajua...”

Miss Suomi Sara Sieppi putosi seitsemäntenä Selviytyjät Suomi -ohjelmasta.

27.10.2019 20:55

Tällä viikolla Selviytyjissä kilpailijat yrittivät parhaansa mukaan totutella pelin tuoreisiin käänteisiin. Tunnelma kiristyi uudessa Buhawi-heimossa, kun odotetun heimojen yhdistymisen seurauksena aiemmin solmitut liitot alkoivat rakoilla.

Sara päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä ja alkoi tunnustella maaperää mahdollisten uusien liittojen varalta. Naisen edelliset liitot Juhanin ja Petran kanssa olivat alkaneet rakoilla ja hän totesi kameroille pelkäävänsä omasta puolestaan.

Epävarma Sara yrittikin parhaansa mukaan vakuutella Noralle ja Kasperille, että pärjätäkseen kilpailussa jatkossa heidän tulisi äänestää pelistä ulos joko Kai tai Viivi. Hän yritti taivutella heimotovereitaan toteamalla, ettei heillä olisi tulevissa yksilökilpailussa mitään jakoa fyysisesti vahvoja Kaita ja Viiviä vastaan.

– Se, että tää jengi täällä säästelee Kaita ja Viiviä loppuun asti on mun mielestä ihan käsittämättömän typerää. Mä en ymmärrä, koska ne vie noita kilpailuja melkein vuoronperään koko ajan ja tavallaan ne pyörittää koko jengiä täällä, Sara tilitti pöyristyneenä.

Noran luotto liittolaisiinsa oli kuitenkin vankkumaton, eikä Sara saanut hänen päätään käännettyä. Lopulta Saran juonitteluyritykset kantautuivat myös Viivin itsensä korviin, joka ei ollut asiasta mielissään.

– Sara kieroilee v*ttu niin paljon, et se pääsee kaikkien päähän. Sen takia se pitäisi äänestää pihalle. Mun tekee mieli motata tota naista naamaan tällä sekunnilla, Viivi raivosi Kasperille.

Ensimmäisessä yksilöinä kilpaillussa koskemattomuuskilpailussa Kai kuitenkin voitti itselleen immuniteetin, eikä häntä voitu äänestää ulos illan heimoneuvostossa. Viivi puolestaan voitti aiemmasta palkintokilpailusta itselleen rannekkeen, jonka turvin hän sai viedä yhdeltä kilpakumppaniltaan oikeuden äänestää seuraavaa kotiin lähtijää.

Viivi käytti palkintonsa Anuun, joka puolestaan oli liitossa Saran kanssa. Ääniä illan heimoneuvostossa saivat Petra, Anu sekä Sara ja lopulta Sara lähetettiin viiden äänen turvin kotimatkalle.

Selviytyjät Suomen Pudonneen tilitys -jaksossa nähtiin kuinka kilpailusta pudonnut Sara saapui resortille, jossa naista odottivat kaikki tämän matkatavarat. Häkeltynyt Sara ei ollut tunnistaa itseään katsoessaan peiliin ja puhelimen käynnistäminenkin tuotti useamman viikon viidakossa viettäneelle naiselle vaikeuksia.

– Arkielämässä se peili on osa elämää ja yhtäkkiä kolme viikkoa ilman peiliä. Sitten kun itsensä näki, niin oli vaikea edes tunnistaa omaa naamaa. Siis hetkinen. Miten puhelin laitetaan päälle. Miten mä en muista, onkohan tässä edes virtaa, Sara ihmetteli kameroille.

Sara Sieppi tunnusti olleensa alkuun skeptinen sen suhteen, osaisiko hän pelata kilpailussa sen vaatimalla tavalla.­

Sara tunnusti kameroille olleensa alkuun skeptinen sen suhteen, osaisiko hän pelata kilpailussa lainkaan sen vaatimalla tavalla. Hän vertasi Selviytyjiä psykologiseen lautapeliin, jossa käänteitä tapahtuu todella nopeasti.

– Mun mielestä ainoat, jotka tuolla osasi jotenkin pelata, olin minä itse ja sitten Anu. Sit on tää Viivi ja Kai, kuningatar ja kuningas, jotka pitävät yllä tällaista valta-asemaa ja se mitä ne sanoo, niin sitten jengi menee sen mukana, Sara tylytti kilpakumppaneitaan.

– He eivät tajua, että lopussa kun he ovat siellä mukana, niin kukaan heistä ei tule voittamaan tota kilpailua. Se on joko Kai tai Viivi.

Sara kertoi heimoneuvostoa edeltäneen päivän olleen sekava, eikä kukaan tuntunut tietävän, kuka illalla lähtisi kotiin. Hän yritti tuloksetta vakuutella muita siitä, että suurimmat uhkat kilpailussa olisivat Kai ja Viivi, eikä suinkaan hän itse.

– Mä en tiedä mitä noi tekee tuolla. On mahdollista, että musta on juonittu pitkään mun tietämättä. Mä uskon, että toi juttu lähti Petralta ja Viiviltä. Petra on sellainen, kehen en luottanut yhtään tuolla. Toivottavasti se lähtee pian kotiin tuolta säätämästä ja häseltämästä, Sara täräytti.

Vaikka Sara äänestettiin kotiin Selviytyjistä, ei hänen matkansa kilpailussa loppunut vielä täysin. Jatkossa Sara pääsee nimittäin osallistumaan heimoneuvostoihin ja finaalissa äänestämään siitä, kuka lopulta vie koko kilpailun voiton ja 30000 euron voittopotin.

– Tää oli mielettömän upea kokemus. En vaihtaisi mihinkään. Elämäni paras kokemus oli Selviytyjät seikkailu, hän hehkutti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?