Ainutlaatuinen tilanne Temptation Islandilla – välit lämpenevät uima-altaassa varattujen naisten välillä: Viivi paljastaa kameroille intiimin salaisuuden

rac

Julkaistu:

temptation island
Tunteet kuumenevat viettelysten saarella varattujen naisten välillä.
Tänä keskiviikkona Temptation Islandilla ilakoidaan vauhdikkaasti rapujuhlien merkeissä. Kun ravut on syöty ja juomalaulut laulettu, on ilo varattujen naisten saarella ylimmillään. Varatut naiset Viivi ja Josefin ovatkin erityisen keskittyneitä toisiinsa.

– Mä olin ite niin kännissä siinä tilanteessa, että en mä edes huomannut, että Viivi ja Josku suutelee, Rasse kertaa kameroille illan kulkua.

  • Voit katsoa ennennäkemättömän videon illan ohjelmasta yllä.
Altaassa suuteleva parivaljakko on aivan toistensa lumoissa. Seuraavana aamuna kummankin kaulaa koristavat näyttävät fritsut.

– No siis mä olen sillä tavalla biseksuaali, että mä pystyn seurustelemaan pelkästään miehen kanssa. Sitten se seksuaalisuus ja tällainen on mulle enemmän viehättävää naisten kanssa, kertoo Viivi seuraavana päivänä.


Josefin tyytyy haastattelussa kiemurtelemaan kameralle. Josefin ei usko, että naisten kuhertelu rapujuhlissa vaivaa hänen puolisoaan Leeviä.

– En mä usko, että Leevi suuttuu, ei sitä haittaa. Se on ihan normaalia, että mä saatan mun tyttökavereiden kanssa joskus tuollaista tehdä, hän kihertää.

Myöhemmin iltanuotiolla selviää, että Josefin on arvannut Leevin reaktion tilanteeseen oikein. Mies ei vaikuta suutelusta vaivaantuvan, vaan kehuu naisten illanviettoa hauskan näköiseksi. Sami päättää kuitenkin grillata häntä asiasta lisää:

– Jos siinä olisi ollut kuka tahansa sinkkumiehistä, niin todennäköisesti reaktio olisi toinen, juontaja haastaa Leeviä, joka myöntää Samin olevan oikeassa.

– Naisen kanssa se ei vaan ole niin paha, hän vastaa.

– Miksi se on hyväksyttävämpää? Sami jatkaa ihmettelyä.

Leevillä ei ole tarjota kysymykseen kovinkaan syväluotaavaa vastausta:

– Se vaan jostain syystä on.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt