Ensitreffit alttarilla -sarjan vaivaannuttava käänne sai tv-katsojat suunniltaan – ”Niin raivona, että mua pelottaa”

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Suositun parisuhderealityn kahdeksannessa jaksossa nähtiin repivä riita suhteen toisen osapuolen Napakymppi-menneisyydestä.
MTV3-kanavan suositussa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurataan jälleen kolmen pariskunnan tutustumista toisiinsa häiden jälkeen.

Sarjan kahdeksannessa, tänään tiistaina televisiossa esitetyssä jaksossa huomion kiinnitti espoolaisten Heidin ja Oskarin erittäin kiusallinen riitely.

Pariskunta oli reissussa Tukholmassa, kun heidän välilleen leimahti kitkerä kiista Oskarin tosi-tv-menneisyydestä.

Heidille oli valjennut yllättäen aamuyöllä juhannuksena, että Oskari oli osallistunut aiemmin Napakymppiin. Tästä yllätyksestä nainen ei pitänyt.

– Saimme aikaan hyvin ruman riidan matkalla juna-asemalle aiheesta Napakymppi. Sitten olimme mykkiä asemalta terminaaliin asti. Oskari toivoi, että emme olisi puhuneet siitä enempää reissussa, Heidi myönsi heti jakson alussa.

Jakson puolivälissä Heidi pyysi Oskarilta takaisin vara-avaimen kotiinsa. Oskari keräsi tavaransa ja lähti Heidin kodin ovesta ulos. Tunnelma oli niin jähmeä, että sitä olisi voinut veitsellä leikata.


Heidin ja Oskarin riita herätti runsaasti ihmetystä katsojien keskuudessa. Sosiaalisessa mediassa äimisteltiin sankoin joukoin sitä, miksi Heidi suivaantui niin paljon Oskarin Napakymppi-menneisyydestä, tai mistä koko riidassa oikeastaan edes oli kysymys.

Näin aihetta kommentoitiin Twitterissä, Vauva.fissä ja Jodelissa:

– Mikähän tässä #napakymppigatessa on pointtina? Se ettei Oskari kertonut, vai se että se nyt vaan on ollut napakympissä, siis Oskari.

– Nää parit ovat olleet yhdessä reilun kuukauden ja siinä ajassa olisi pitänyt kertoa Aivan Kaikki? Mitä niillä loppuvuosilla/vuosikymmenillä sitten tekee ja puhuu?

– Mun kaveri osallistui nuorena Napakymppiin, eikä hänen puolisonsa ole siitä moksiskaan, ja miksi pitäisi olla?

– Mä kanssa mietin, että miksi tämä nyt on niin elämää suurempi ongelma?

– Koko jakso pelkkää Napakymppiä.
Napakymppi-riita tuntui jakavan katsojat kahteen leiriin: Heidin tiimiin ja Oskarin tiimiin.

Monet olivat sitä mieltä, että Heidi ei anna tarpeeksi tilaa Oskarille.

– Ei pahalla, mutta Heidin kanssa ei pärjää kukaan mies. Täysin absurdeja vetoja.

– Heidi on niin raivona, että mua pelottaa.

– Heidi käyttäytyy tavalla, joka tekee asiallisesta keskustelusta vaikeaa tai täysin mahdotonta, ja sitten syyttää Oskaria siitä että keskustelua ei ole syntynyt.
Toisten mielestä Oskari olisi voinut olla avoimempi tunteistaan Heidiä kohtaan:

– Tuo Napakymppi-juttu on ihan tyhmä pieni asia, mutta mullakin menisi hermo, jos mies ei halua puhua mistään.

– Oskari ei ilmeisesti kykene kohtaamaan Heidin kaltaista ihmistä tunnetasolla eikä vastaamaan hänen tunnetarpeisiinsa. Oskari mitätöi Heidin tunteita pitämällä niitä merkityksettöminä ja yliampuvina, mikä johtaa siihen, että Heidistä tulee entistä dramaattisempi, vaativampi ja kovempi kyselemään ja tivaamaan. Kun mitään vastakaikua ei tule, vaikka kuinka yrittää, niin lopulta palaa pinna ja pahasti.

– Oskarin kaltainen hiljainen sääntöseppo ei millään muotoa passaa nopearytmiselle Heidille. Etsisivät vaan kaltaisensa. Ymmärrän Heidin turhautumisen.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3:lla kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt