Maajussi-Laurin muikea käytös treffien jälkeen herätti heti morsianehdokkaiden epäilykset: ”Ärsyttää”

Julkaistu:

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään viimeisiä treffejä.
MTV:n Maajussille morsian -sarjan farmiviikko huipentuu viimeisiin treffeihin. Mynamäellä kotitilaansa isännöivä Arttu on tuskaillut tunteidensa kanssa, sillä hänellä on tunteita kaikkia kolmea morsianehdokasta kohtaan.

Häntä pelottaa jo kovaa vauhtia lähestyvä lopullinen valinta, jossa hän joutuu tuottamaan kahdelle naiselle pettymyksen.

Viimeisille treffeille hän lähtee Julian kanssa. Arttu kuvailee ohjelmassa Julian olevan naisista se, jonka olemus ja eleet paljastavat hänen olevan ihastunut Arttuun.

– Juliassa on sellaisia piirteitä, joita arvostan äärimmäisen paljon. Hän arvostaa muista ihmisiä ja pystyy olemaan onnellinen heidän puolestaan. Hän tekee täällä toisten puolesta asioita ihan pyytämättäkin. Hänestä huokuu iloisuus, Arttu kehuu.

– Uskon vakaasti siihen, että Julialla on aika vahvojakin tunteita mua kohtaan. Sen on aistinut hänen käyttäytymisestään mua kohtaan koko farmiviikon. Hän katsoo mua syvälle silmiin ja hymyilee.


Treffeillä Julian hymy saakin maajussin polvet notkahtamaan.

– Mun on ollut vaikea pitää tunteitani kurissa kun oot ollu joka paikassa ja hymyilet, Arttu henkäisee.

Maajussi yllättää Julian pyytämällä häneltä pusua. Julia kuvailee kameroille uskovansa, että Arttu on hänelle täydellinen mies.

– Artussa on kaikki mitä voisin mieheltä toivoa. Toivon, että hän haluaisi jatkaa mun kanssani tutustumista, Julia hymyilee.

Treffit Julian kanssa eivät ole ainakaan helpottaneet Artun viimeistä päätöstä.

– Huominen pelottaa aika paljon. Pudotan sieltä kenet tahansa niin joku tulee pahoittamaan mielensä, Arttu sanoo.

– Niinhän sitä sanotaan, että jokainen on vastuussa omasta onnestaan. Nyt mun vaan täytyy ottaa faktat esiin ja miettiä, kuka näistä naisista on sellainen, kenen kanssa haluaisin eniten jatkaa elämääni tästä eteenpäin.


Saaristolaismaajussi-Lauri suuntaa viettämään päivää Sannan kanssa, joka kaikista kolmesta naisesta on jäänyt farmiviikolla hänelle etäisimmäksi. Lauri toivoo saavansa treffeillä selvyyden siitä, tunteeko hän vetovoimaa Sannaa kohtaan.

– Ei olla vielä päästy juttelemaan sellaisista aiheista, ettei ole päässyt syttymään kipinää. Ei mua pelota jos ei kipinää syty. Jos ei syty niin ei syty. Ei tätä voi väkisin sytyttää, Lauri summaa kameroille.

Treffeillä maajussi kuitenkin huomaa, että maalla kasvanut Sanna on hyvin perillä maatilan pyörittämiseen liittyvistä haasteista ja velvollisuuksista.

– Sanna on tyttökolmikosta se, joka on osoittanut, että hän haluaisi tulla Haukan tilan emännäksi.

Kun parivaljakko palaa treffeiltään takaisin kotitilalle, seuraavat toiset morsianehdokkaat Anu ja Aino seuraavat heitä uteliaina. Etenkin Anu vaikuttaa olevan hieman ärsyyntynyt Laurin ja Sannan keskinäisestä naureskelusta.

Sanna ei halua paljastaa muille naisille Laurin suudelleen häntä treffeillä, mutta heidän käytöksensä saa naiset epäluuloiseksi.

– Näki selvästi, että jotain peliä on ollut kun heitä niin hymyilytti. Olihan sitä ärsyttävä katsoa. Toivon, että hän valitsee mut, Anu täräyttää.


Lauri on kertonut aikaisemmin ohjelmassa ihastuneensa Anuun jo ensimmäisen kirjeen perusteella. Farmiviikolla tunteet ovat kuitenkin heitelleet, sillä Anu ei ole ollut niin avoin kuin Lauri olisi toivonut.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.