”Mulla nousi kusi päähän” – Tuure Boelius paljastaa tv:ssä hakeutuneensa terapiaan: ystävät saivat tarpeekseen kosteiden synttärijuhlien jälkeen

Julkaistu:

Maria Veitola vierailee Yökylässä-ohjelmassaan Tuure Boeliuksen luona.
Maria Veitola vierailee Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tubettaja Tuure Boeliuksen luona. Jaksossa 18-vuotias Boelius puhuu avoimesti elämästään, urastaan laulajana ja tubettajana, hurjasta biletyksestään sekä terapiasta, jossa hän on käynyt jo jonkin aikaa.

Boelius esittelee Veitolalle myös ystävänsä Henkan ja Iidan, sillä seurue on suunnannut nauttimaan vapaa-ajasta keilaamisen merkeissä.

– Iida pelasti mut aikoinaan, Boelius esittelee Veitolalle.

– Mistä? Veitola ihmettelee.

– Mun ystävyys parhaiden kavereideni kanssa päättyi aika dramaattisesti, Boelius paljastaa.

– Mulla nousi kusi päähän. Kaikki musaan liittyvät isot unelmat alkoi toteutua. Musta tuli välinpitämätön. Se oli enemmänkin sellaista laiminlyöntiä, Boelius muistelee.


Tilanne kärjistyi hurjaksi riidaksi Boeliuksen 17-vuotissyntymäpäivillä.

– Oltiin aika kännissä. Mulle ja yhdelle näistä tuli kauhea riita, ja kun heräsin aamulla, ne oli lähteneet menee. En ole sen jälkeen kuullut heistä. Se oli mun kämmi ja moka, mä kusin sen koko jutun, Boelius kertoo.

Boelius alkoi tarkastella omaa käyttäytymistään. Hän päätti hakeutua terapiaan.

– Sen jälkeen menin terapiaan ja aloin kasvattamaan itseäni ihmisenä. En enää tekisi samoin toiste, hän vakuuttaa.

Kun Boelius on jälleen kahden kesken Veitolan kanssa, hän paljastaa käsitelleensä terapiassa myös toista isoa hänen elämäänsä vaikuttanutta asiaa. Boelius myöntää ihailevansa yli kaiken Britney Spearsia, joka oli vuonna 2007 runsaasti otsikoissa ajauduttuaan henkisen romahduksen partaalle.

– Sillä meni tosi huonosti ja mä ajattelin, että se on maailman siisteintä, Boelius kertoo huokaisten.

– Mulla on kieroutunut ajatustapa mun päässä, että totaalinen sekoaminen ja se, että kaikki haluaa susta kaiken, ja että sun perässä juostaan ja paparazzit kuvaa, on siistiä, Boelius myöntää.


Hän myöntää, että myös oma sekoaminen on ollut lähellä.

– Mulle on käynyt monta kertaa niin, että jos nyt jättäisin kaiken leväperälleen enkä tekisi mitään sen eteen, että voisin paremmin, niin mä varmaan sekoisin kohta, Boelius paljastaa.

– Ai sulla on ollut jo sellaisia hetkiä? Veitola hämmästelee.

– Joo. Onhan mulla hirveitä paineita, kuten paino ja ulkonäkö.. Olen käsitellyt tätä terapiassa paljon. Haluaisin eroon siitä sekoamisen ja huonon elämäntavan ihailusta. Se on todella pelottavaa ja se pitää saada tosi hyvin aisoihin, varsinkin, jos urani jatkuu, Boelius muistuttaa.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV:llä.