Koti-ikävää poteva Ville murtui kyyneliin Big Brother -häätö­äänestyksen jälkeen – riensi rukoilemaan perheensä puolesta: ”Anon ja kiitän”

rac

Julkaistu:

Big Brother
Big Brother -talossa nähtiin sunnuntaina jälleen häätöäänestys, jonka seurauksena Ville rukoili ja kyynelehti.
Big Brotherissa nähtiin sunnuntai-iltana jälleen häätöäänestys ja tällä kertaa talosta joutui lähtemään Milla. Millan lisäksi häätöäänestyksessä olivat mukana myös Ville sekä Anu.

Hartaasti uskovainen Ville on ollut mukana häätöäänestyksessä jo viidesti, kun muut Big Brother -talon asukkaat ovat halunneet miehen ulos talosta. Katsojat ovat kuitenkin kerta toisensa jälkeen pelastaneet Villen äänestämällä tämän jatkoon.
Ville on toistuvasti myös kertonut muille talon asukkaille, ettei häntä haittaisi, vaikka hän joutuisikin kotimatkalle. Näin tapahtui myös sunnuntai-iltana, kun Ville tunnusti niin ikään häätöäänestyksessä olleelle Anulle potevansa koti-ikävää.

– Voi vitsi kun on koti-ikävä, Ville harmitteli Anulle keittiössä sunnuntai-illan livelähetyksen jälkeen.


Hetkeä myöhemmin katsojat näkivät, kuinka Ville vetäytyi Big Brother -talon makuuhuoneeseen rukoilemaan.

– Katsotaan mitä tapahtuu, kun puristellaan. Hieno juttu isä, että vielä jäin, tai että sain jäädä, mites sen nyt ottaa, Ville puheli.

– Anon ja kiitän, että perheellä olisi kaikki hyvin. Jos se täyttyy, niin kyllä minä sitten täällä pärjään, mies rukoili ja purskahti itkuun.

Tällä viikolla asukkaat saivat mitätöidä nimeämisten yhteydessä kymmenellä rahnalla yhden äänen itseltään tai toiselta asukkaalta. Anu päätyi häätöäänestykseen lopulta siksi, että hän päätti mitätöidä rahnalla yhden äänen Kristianilta.


Ville puolestaan joutui häätöäänestykseen siksi, että moni muista asukkaista koki hänen aiheuttavan eripuraa talossa. Kristian perusteli Villen nimeämistä sillä, että hän uskoi kaikkien olevan kypsiä miehen pätemiseen asiassa kuin asiassa. Ville sai yhteensä kahdeksan nimeämispistettä talon muilta asukkailta.

– Oli kyse ruoanlaitosta, dominoiden laitosta, ihan mistä vaan, niin herra kyllä tietää ikänsä ja arvonsa ja odottaa varmasti sen mukaista kohtelua, Kristian perusteli nimetessään Villen häätöäänestykseen.

– Loukkaantuu helposti asioista ja tuntuu, että joka asiaan täytyy väitellä vastaan, perusteli puolestaan Kimmo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt