Milla äänestettiin ulos Big Brother -talosta – muilta asukkailta tyhjentävä heitto tulokseen

Julkaistu:

big brother
Milla joutui jättämään BB-talon.
Big Brother -talosta häädettiin sunnuntaina seitsemäs asukas. Häätöäänestyksessä olivat olivat Ville, Milla ja Anu.

Lopulta yleisö äänesti ulos Millan. Naisen häätö sai välittömästi aikaan kovan ”ei”-huudon. Milla halasi muut asukkaat läpi ja poistui talosta häkeltyneenä.

– Tämä oli niin uskomaton reissu, ettei mitään järkeä. Kiitos teille jokaiselle niin paljon. Onneksi te olitte täällä ja mä lähden jatkamaan elämääni toiseen suuntaan, hän sopersi liikuttuneena lähtiessään.

Muut asukkaat onnittelivat Millan poistuttua Villeä siitä, ettei mies joutunut vieläkään poistumaan talosta, vaikka on ollut häätöäänestyksessä viikko toisensa perään. Kristian puki miehen tilanteen tyhjentävästi sanoiksi.

– Sä et lähe kulumallakaan, hän totesi.

Kun Milla pääsi ulos talosta ja Elina Kottosen eteen, oli hän täysin häkeltynyt.

– Kyllä musta tuntuu ihan saakelin hyvä olla tällä puolella. Se oli mieletön reissu ja tämä viikko oli ihan huikea. Tähän on hyvä lopettaa, Milla totesi.

Hän myönsi, että elämä BB-talossa oli yllättävän rankkaa henkisesti, vaikka yhteiselo muiden asukkaiden kanssa sujuikin hänen mukaansa hyvin.

Milla ei osannut sanoa, miksi BB-talosta häädetyiksi ovat joutuneet erityisesti naiset.

– Olen nyt muutaman kerran heittänyt ilmoille, että joojoo-tyypeistä tykätään. Me ehkä ollaan niitä, jotka herättää enemmän tunteita. Ehkä se voi olla syy, hän arveli.

Tällä viikolla asukkaat saivat mitätöidä nimeämisten yhteydessä kymmenellä rahnalla yhden äänen itseltään tai toiselta asukkaalta. Anu päätyi häätöäänestykseen lopulta siksi, että hän päätti mitätöidä rahnalla yhden äänen Kristianilta.

Ville puolestaan joutui häätöäänestykseen siksi, että moni muista asukkaista koki hänen aiheuttavan eripuraa talossa. Kristian perusteli Villen nimeämistä sillä, että hän uskoi kaikkien olevan kypsiä miehen pätemiseen asiassa kuin asiassa.

Milla sen sijaan sai ääniä lähinnä siksi, että osa asukkaista ei kokenut olevansa yhtä läheinen hänen kuin muiden kanssa.