Jannen paluu Selviytyjät-saarelle löi kaikki ällikällä – pian tilanne kääntyi päälaelleen ja mies sai lopulliset lähtöpassit: katkera tilitys kameralle

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Selviytyjät Suomessa nähtiin kaksintaistelu, jonka päätteeksi Janne lähti lopullisesti kotimatkalle.
Sunnuntaina nähdyssä Selviytyjät Suomi -jaksossa nähtiin yllättävä käänne, kun entiset heimot pistettiin palasiksi ja muodostettiin vain yksi uusi heimo, jossa jokainen kilpailee yksilönä.

Uuteen Buhawi-heimoon pääsivät suoraan kisasuorituksessaan parhaiten selvinneet Viivi, Kai, Petra, Sara ja Noora.

Viisikko pääsi nauttimaan grillijuhlista ja kylmistä juomista, mutta myös päättämään siitä, kuka lopuista kisailijoista joutuu jättämään leikin kesken: Juhani, Anu, Inga, Taina vai Kasperi.

Kaikki kilpailijat olivat kuitenkin autuaan tietämättömiä siitä, että mukana kisassa oli edelleen myös karkotussaarella aikaansa viettänyt Janne, jonka kostonhimo ja voitontahto kasvoivat saarella kasvamistaan.
Juhla-ateria äärellä käydyssä keskustelussa voittaja viisikko pohti pitkään, kenet he haluaisivat äänestää ulos kisasta.

Heimoneuvostossa eniten ääniä sai Anu, mutta hän ei joutunutkaan suorilta lähtemään kisasta: Anu joutui kaksintaisteluun.

Kaikkien yllätykseksi kertaalleen jo kisasta ulosäänestetty Janne asteli heimoneuvoston eteen karkotussaarelta. Muut kilpailijat olivat silmin nähden häkeltyneitä tilanteen saamasta käänteestä.

Kaksintaistelussa Anu ja Janne joutuivat matemaattista ja loogista päättelyä vaativan tehtävän eteen.

Kinkkisessä kilpailussa voiton vei Anu, joten Jannen soihtu sammui lopullisesti ja hänen matkansa kisassa päättyi.

– Kyllähän fiilikset on tosi matalat, että kyllä tässä on itkua pidätellessä, Janne kertoi tuntemuksistaan jakson lopussa.

– Olin valmistautunut pikkuisen pitempään peliin, että en olis ihan näin aikaisin lähtenyt. Mutta olin liian varma siitä, että oon turvassa ja kohtalo oli sitten tässä.


Selviytyjät Suomen Putoajan tilitys -jaksossa Janne kertoo, että hän oli todella pettynyt putoamisestaan, koska hän oli tullut voittamaan koko kisan.

– Aina tappiot harmittaa, hän toteaa.

Kun Janne saapui pudonneiden bungalowiin häntä vastassa olivat aiemmin kisasta pudonneet Markus ja Kimmo.

Janne selitti heille, kuinka oli joutunut karkotussaarelle, millaiset olosuhteet siellä olivat ja kuinka tilanne eteni hänen putoamiseensa.

– Olihan tuo siisti setti, mutta vähän tietenkin ärsyttää, hän toteaa kokonaisuudesta ja putoamisestaan ja kertoo tuntevansa tavallaan myös onnellisuutta ja surua.

Vaikka Janne oli todella pettynyt kisansa päätymisestä, niin muutamat asiat saivat hänet kuitenkin hymyilemään erittäin leveästi. Erityisen onnellinen Janne oli siitä, että hän pääsi pitkästä aikaa suihkuun ja syömään – ja soittamaan vaimolleen.

Puhelun toisessa päässä ollut vaimo oli hyvin tunteellinen kuullessaan jälleen puolisostaan eikä kyyneliltäkään vältytty.

– Itse ei oikein saanut vielä puskettua kaikkia tunteita ulos, mutta vaimo oli hyvin liikuttunut, Janne kertoo.


Itsensä peilistä näkeminen oli Jannelle myös pienimuotoinen shokki.

– Voi helvetti! hän tokaisee jaksossa.

– Partaa ja viiksiä on tullut sen verran ja kun katsoo poskia, niin sellainen vauvan pyöreys on lähtenyt pois.

Kun Janne näki videolta, ketkä kaikki antoivat hänelle ääniä, niin yksi asia yllätti hänet melko tavalla.

– Se alkoi vähän raapaseen, hän totesi, kun näki Kain äänestäneen hänet ulos pelistä.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 19.30. Selviytyjät Extra esitetään sunnuntaisin klo 22.30.