Täydet kolme kymppiä! Jannika B:n uskomaton TTK-esitys sai kaikkien kyyneleet virtaamaan – edes tuomaristo ei ollut pysyä housuissaan

Julkaistu:

tanssii tähtien kanssa
Jannika B ja Aleksi Seppänen murtuivat kyyneliin kuultuaan pisteensä.
Sunnuntain suorassa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä nähtiin vuolaita kehuja ja kauden ensimmäiset kympit, kun laulaja Jannika B ja hänen parinsa Aleksi Seppänen valloittivat parketin.

Jannikan ja Aleksin esittivät foxtrotin Rocketman-elokuvassa kuullun Your Song -kappaleen tahtiin. Pari tanssi herkän, kauniin ja koskettavan esityksen, jonka tunnelma lumosi sekä tv-katsojat, studioyleisön että ohjelman tuomarit.

TTK-tuomaristo on aiemmin tänä syksynä ollut melko tiukka ja tarkka arvioissaan. He ovat antaneet hanakasti kritiikkiä parien heikkouksista, mutta Jannika B:n ja Aleksi Seppäsen esitys ansaitsi ainoastaan kehuja.


Helena Ahti-Halllberg oli suorastaan sanaton, kun hän antoi arvionsa parin esityksestä. Tanssituomari kehui Jannika B:n taitoja vuolaasti ja totesi, että hän mahdollistaa sen, että Aleksi voi tanssia parhaalla tasollaan.

– Ihan käsittämätön tanssi. Kun tässä vaiheessa kautta nähdään näin upea tanssillinen taidonnäyte, mä en voi edes kuvitella, mitä voi olla luvassa kun mennään kohti finaalia, Ahti-Hallberg henkäisi ja lisäsi, että uskoi parin olevan varmasti finaalissa.

– Tämä oli riipaisevan todistusvoimainen esitys. Teidän tanssissanne on luonnollinen eleganssi. Siinä ei ole mitään päälle liimattua ja te sulatte yhteen. Teissä on harvinaislaatuista suurta herkkyyttä ja älyä, Jorma Uotinen puolestaan suitsutti.

Myös Jukka Haapalainen oli samoilla linjoilla. Tuomari herkistyi esityksen päätteeksi ja kertoi sen olevan täydellinen.

– Tässä oli niin täydellinen tarinankerronta! hän henkäisi.


Jannika B ja Aleksi pyyhkivät kyyneliä poskiltaan, kun Haapalainen kehui vuolaasti Aleksia ja kertoi, kuinka tämä jo juniorina oli yksi lupaavimmista vakiotanssijoista. Jannika B halasi pian kyyneleet silmissä tanssiopettajaansa ja myös tämä murtui liikutuksesta.

Tuomariston antaessa pisteittä koettiin harvinainen hetki, kun pari sai kaikilta kolmelta tuomarilta täydet kympit. Aiemmin tällä tuotantokaudella ei ole nähty ainuttakaan kymppiä. Pisteiden jälkeen Jannika B ja Aleksi itkivät entistä vuolaammin.

– Nautitaan tästä hetkestä, Aleksi sanoi häkeltyneenä.


Myös kotikatsomoissa pyyhittiin kyyneleitä, sillä parin esitys osui monia tv-katsojia suoraan sydämeen. Parin esitystä kommentoitiin Twitterissä muun muassa näin: