Salaisuus räjäyttää Ensitreffit alttarilla -parin välit totaalisesti – Heidi vaatii Oskarilta kotiavaimensa takaisin: ”Oon mennä raivosta sijoiltaan” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Salaisuus räjäyttää Ensitreffit alttarilla -parin välit totaalisesti – Heidi vaatii Oskarilta kotiavaimensa takaisin: ”Oon mennä raivosta sijoiltaan”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannessa jaksossa selvitellään välejä oikein kunnolla. Varoitus! Juttu sisältää juonipaljastuksia.

18.10.2019 10:06

Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksannessa jaksossa käsitellään pitkälti Heidin ja Oskarin haastavia välejä. Pari on viihtynyt loistavasti toistensa seurassa, mutta ajautunut välillä myös haastaviin tilanteisiin.

  • Älä lue artikkelia pidemmälle, jos et halua nähdä juonipaljastuksia!

  • Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa ruoditaan yllä näkyvässä ISTV:n Ruuturaadissa.

Kummankin luonteenpiirteet ovat vaatineet totuttelua ja aiheuttaneet myös konflikteja. Tulevassa jaksossa pari onkin melkoisen välienselvittelyn edessä, sillä juhannuksen tapahtumat ovat saaneet Heidin järkyttymään. Naiselle on selvinnyt, että Oskari on aiemmin osallistunut Napakymppi-ohjelmaan.

Kyynelehtivän Heidin mielestä Oskarilla on ollut useita tilaisuuksia kertoa tosi-tv-menneisyydestään, mutta hän ei ole käyttänyt niitä. Oskari taas haluaisi unohtaa koko jutun.

– Mulle tuli tosi paha mieli kun mä kuulin, että mun häissäkin on vitsailtu sillä aiheella. Mulle tuli tosi kusetettu fiilis, hän nyyhkyttää.

Jaksossa Heidi ja Oskari käyvät yhteisellä Tukholman-matkalla. Reissun päällä Heidi suuntaa shoppailemaan, eikä halua viettää aikaa Oskarin kanssa.

– Olisihan siitä reissusta saanut varmaan vähän enemmän irti, jos olisi tehnyt jotain yhdessä, mies pohtii kameralle.

Heidin ja Oskarin välit kokevat kovan kolhaisun.­

Heidi taas kokee itsensä edelleen loukatuksi. Hänen mielestään oli hyvä, että kaksikko vietti päivän erillään.

– Tämä tilanne hänen kanssa... Mun ei tee mieli mainita hänen nimeäkään tällä hetkellä. Huomenna meillä on ylimääräinen asiantuntijatapaaminen ja se ahdistaa mua. Mä en halua edes nähdä hänen naamaansa, Heidi tilittää.

– Tää tilanne on hyvin ahdistava ja raskas. Mä oon ehtinyt reflektoida ja ynnätä asioita itsekseni. Ja mitä enemmän mä ynnään asioita, niin sitä enemmän raivosta sijoiltaan mä oon mennä, Heidi puhisee.

Oskari pui asioita ystävänsä Juhanin kanssa. Mies kertoo puistossa Juhanille vaikeasta avioliittotilanteestaan.

– Se mikä yllätti kyllä täysin, oli kun Heidi pyysi tänään avaimensa takaisin. Se aika harvoin on mikään hyvä merkki, hän pohtii.

Kun mies tulee hakemaan tavaroitaan, tilanne on käsinkosketeltavan räjähdysherkkä.

– Miten on mennyt, Oskari kysyy.

– Raskaasti. Entä sulla, Heidi vastaa pitkän ja kiusallisen tauon jälkeen.

– Vähän pääsi yllättämään se avaimen pyyntö, Oskari tuumaa.

– Ai sun mielestä tilanne on nyt sellainen, että musta on kivaa, että sulla on mun vara-avain, Heidi sivaltaa.

– No, ei meidän ehkä tarvitse keskustella sitä, Oskari vastaa.

– Tässä me nyt ollaan, kun mistään ei voi keskustella, Heidi puuskahtaa.

Pari yrittää selvittää välejään ylimääräisellä asiantuntijakäynnillä.­

Ohjelman asiantuntija Marianna Stolbow tapaa jaksossa lopulta lähes ilmiriidoissa olevan parin, mutta ratkaisua ei avunkaan kanssa tunnu löytyvän. Stolbow’n mukaan Heidin ja Oskarin tilanne kuvaa hyvin ongelmaa, jonka kanssa monet pariskunnat taistelevat.

– Toinen ei uskalla sanoa, koska pelkää, että se pahentaa tilannetta. Ja toinen ei ymmärrä, miksi toinen ei voi sanoa mitään, hän analysoi.

Oskari on riitautuneesta tilanteesta harmissaan.

– Itse on satsannut paljon ja laittanut kaiken likoon, niin kyllähän se turhauttaa, mies pohtii kameroille Heidin asunnosta poistuttuaan.

– Ei ole kyllä vähään aikaan kukaan ollut noin vihainen mulle ja käyttäytynyt noin aggressiivisesti mua kohtaan. Mutta täytyy myöntää, että olin jo tuossa aiemmin vähän huolissani noista piirteistä.

Kaksikon on ollut tarkoitus mennä yhdessä Provinssi-festivaaliin ja yöpyä Heidin sukulaisilla. Nykyisessä tilanteessa kumpikaan ei usko yhteisen reissun toteutuvan.

– Mä toivon, että hän ei lähde. Mun on vaikea... Ei, mun on tosi vaikeaa kuvitella, että hän tulisi sinne, Heidi huokaa kameroille.

– Kyllä mä laitoin provinssilipun myyntiin. Kun ei mulla ole siellä mitään toista majapaikkaa sinne. Parempi ottaa vähän aikaa erillään, Oskari kertoo kaverilleen.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3:lla klo 21.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?