Big Brother -talossa nimettiin asukkaat häätöäänestykseen – Villelle valtava äänivyöry, Anu teki elämänsä virheen - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Big Brother -talossa nimettiin asukkaat häätöäänestykseen – Villelle valtava äänivyöry, Anu teki elämänsä virheen

Ville sai tällä viikolla äänivyöryn, 8 nimeämispistettä, mutta muuten pisteet jakaantuivat tasaisemmin.

17.10.2019 18:26

Hetken näytti jo siltä, että yksikin piste voi viedä häätöäänestykseen, koska asukkailla oli mahdollisuus ostaa nimeämispisteiden mitätöimistä. Kymmenellä rahnalla sai mitätöityä yhden äänen itseltään tai toiselta asukkaalta. Vain Helmeri ja Anu tarttuivat tähän mahdollisuuteen – odottamattomin seurauksin.

Häätöäänestykseen joutuivat lopulta Ville (8 pistettä), Milla (4 pistettä) ja Anu (3 pistettä).

Kristian säästyi täpärästi äänestykseltä. Hän sai kolme nimeämispistettä, mutta Anu mitätöi häneltä yhden äänen rahnalla. Tämä oli Anulta kohtalokas päätös, sillä hän samalla asetti itsensä häätöuhan alle. Jos hän olisi käyttänyt molemmat kympit itseensä, Kristian olisi joutunut äänestykseen hänen sijastaan.

Helmeri sai toista kertaa yhden nimeämispisteen. Hän osti itseltään mitättömäksi kaksi pistettä, eli hänen pistesaldonsa oli kuitenkin edellisiäkin viikkoja alhaisempi -1. Yllättäen kokonaan ilman nimeämispisteitä jäi tällä viikolla Jukka.

  • Katso artikkelissa olevalta videolta perustelut nimeämispisteille.

Ville saa ääniä lähinnä sen takia, että monet muista asukkaista kokevat hänen aiheuttavan eripuraa talossa.

Kristian perustelee Villen nimeämistä sillä, että hän uskoo kaikkien olevan jo kypsiä miehen pätemiseen asiassa kuin asiassa.

– Oli kyse ruoanlaitosta, dominoiden laitosta, ihan mistä vaan, niin herra kyllä tietää ikänsä ja arvonsa ja odottaa varmasti sen mukaista kohtelua, Kristian huokaisee.

Myös Kimmo kokee, että Ville aiheuttaa talon sisällä ristiriitoja:

– Loukkaantuu helposti asioista ja tuntuu, että joka asiaan täytyy väitellä vastaan, Kimmo perustelee.

Ville saa kaksi nimeämispistettä myös Helmeriltä ja Keviniltä.

Milla ja Anu eivät puolestaan aiheuta vahvoja tunteita monissa asukkaissa. Jukalla on kuitenkin vahva mielipide siitä, että Anun olisi aika lähteä.

Jukka antaa Anulle kaksi nimeämispistettä. Hän perustelee valintaansa sillä, että hänen mielestään Anu pyrkii miellyttämään muita ihmisiä. Tämä haiskahtaa Jukan mielestä pelaamiselta.

Mutta hänellä on myös toinen syy:

– Osasyynä on toi Helmerin tossuttaminenkin, hän toteaa puolustaen sikarikerhokaverinsa miehisyyttä.

– Osa voi olla vitsillä, osa voi olla ihan vaan silkkaa vittumaisuutta, Jukka arvioi Anun käytöstä.

Myös Milla antaa Anulle kaksi nimeämispistettä:

– Mä uskon,että Anulla on meistä kaikista eniten koti-ikävä. Ehkä hälle kaikista rankinta olis jäädä tänne vielä pitkäksi aikaa, Milla toteaa ykskantaan.

Anu on antanut jokaisessa nimeämisessä Millalle kaksi pistettä. Aiemmin hän on perustellut valintaansa Millan suurella rahnamäärällä, mutta nyt perustelu on toisenlainen.

– On ollu vähän vaikee olla hänen seurassa, jos näistä ihmisistä pitää valita”, Anu perustelee. “Se on joku henkilökemia, joka ei natsaa niin hyvin kuin kaikilla muilla, hän jatkaa.

Milla saa yhden pisteen Helmeriltä ja Kimmolta, jotka molemmat kokevat, ettei Milla ole heille yhtä läheinen kuin muut asukkaat.

Nyt valta on kuitenkin katsojien käsissä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?