Temptation Islandilla seikkaillut Milja elää avoimessa suhteessa – lataa suorat sanat samassa tilanteessa olevista Evestä ja Santerista: ”Siis apua”

rac

Julkaistu:

temptation island
Temptation Islandilla sinkkuna neljännellä tuotantokaudella ollut Milja kertoo elämästään avoimessa suhteessa. Milja avaa myös mielipidettään siitä, kuinka hyvin avoimen suhteen testaaminen sopii viettelysten saarelle.
Tempation Island Suomen parhaillaan tv:ssä nähtävä kuudes tuotantokausi on saanut aivan oman käänteensä avointa suhdettaan testaavien Santerin ja Even vuoksi.

Parin rajat ovat erilaiset kuin muilla pareilla. Esimerkiksi seksin harrastaminen on siis sallittua, mutta lusikassa nukkuminen ja muu kiehnäys saattaa mennä rajan yli. Rajojen noudattaminen on osoittautunut haastavaksi jo alkuvaiheessa.

Lue lisää:Avoimessa suhteessa elävän parin matka Temptation Islandilla leviää heti käsiin – Eve ei ole uskoa silmiensä eteen lävähtävää materiaalia

Temptation Island Extrassa vieraili tällä viikolla ohjelman neloskaudelta tuttu Milja, joka elää itse avoimessa suhteessa.

Ohjelman juontaja Sami Kuronen tiedustelee Miljalta, mitä mieltä hän on entisenä sinkkuna pariskuntien rajoista.

Jotenkin musta näyttää siltä, että nämä pariskunnat eivät ole ihan hirveästi keskustelleet rajoistaan. Tällä kaudella on näyttäytynyt myös tämä avoin suhde, mikä on mun mielestä tosi iso plussa. Se näyttää myös sitä toista puolta.

– Mutta tosi monelta on kuullut, että meillä on ”perusparisuhteen” rajat. Millaiset ovat perusparisuhteen rajat, Milja päivittelee.


Milja on elänyt avoimessa parisuhteessa jo kahden vuoden ajan. Kuronen kysyy, mikä on Miljan ja hänen puolisonsa salaisuus toimivaan parisuhteeseen.

– No, juuri ne rajat. Ne pitää käydä läpi ihan askel askeleelta, että mitä kumpikin yksilö on mieltä. Että missä oikein menee juuri heidän rajansa. Niistä sitten yhdessä luodaan se suhde.

Milja käyttää rajojen selittämiseen ”porrastekniikkaa”.

– Niitä portaita kuljetaan yhdessä ylös, mutta niitä voi myös tulla alas. Jokainen kulkee yhdessä niitä portaita ja katsotaan suhteessa, mikä tuntuu hyvältä. Jos homma etenee siihen, että stop, mä en halua, että sä harrastat muiden kanssa seksiä, niin palataan siihen, että halailu ja flirttailu on jees. Mutta se muuttuu tosi paljon, hän sanoo ja jatkaa.

– Me olemme itse sillä portaalla, että kaikki mitä tapahtuukaan on fine, kunhan kysyy toiselta luvan. Eli saa sieltä vihreää valoa.


Kuronen haluaa tietää, miten rajat toteutuvat suhteessa käytännön tasolla.

– Soitatko tyyliin kotiin, että nyt olisi tällainen tilanne edessä, voinko mennä, Kuronen kysyy.

Milja vastaa asian olevan juurikin näin.

Juontaja tiedustelee myös, millaisena Milja näkee avoimen suhteen konseptin Temptation Islandissa. Santeri ja Eve ovat ohjelman alussa olleet kenties eniten sekaisin suhteensa rajoista.

– Avoimessa suhteessa oleminen ei tietenkään tarkoita automaattisesti sitä, ettei suhteessa olisi mustasukkaisuutta. Parisuhteen ydin on koko ajan se, että asioista voi keskustella. Kun se viedään pois, niin suhteen ainut voimavara eli keskusteluyhteys... Siis apua. Mä olisin ainakin aivan pulassa. Mä en ikinä pärjäisi Temppareissa, hän huudahtaa.

Milja kertoi suhteestaan myös keväällä, kun tv:ssä pyöri viihderealityn viides tuotantokausi. Tuolloin

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt