Avoimessa suhteessa elävän parin matka Temptation Islandilla leviää heti käsiin – Eve ei ole uskoa silmiensä eteen lävähtävää materiaalia

rac

Julkaistu:

Eveliinan ja Santeri testaavat Temptation Islandilla avointa suhdettaan. Varo juonipaljastuksia!
Santeri ja Eveliina ovat yksi Temptation Islandilla suhdettaan testaavista pariskunnista. Parin suhteesta tekee mielenkiintoisen se, että he elävät julkisesti avoimessa suhteessa.

Pariskunta on määritellyt yhteiset rajansa niin, ettei ihastumisen tunteita sinkkuja kohtaan saa syntyä. Esimerkiksi seksin harrastaminen on siis sallittua, mutta lusikassa nukkuminen ja muu kiehnäys saattaa mennä rajan yli.
  • Voit katsoa kohtauksen ohjelmasta yllä olevalta videolta.
Viettelysten saattaa asettaa avoimen suhteen vaikeaan paikkaan, kun toisen seikkailuja pääsee konkreettisesti näkemään. Kummatkin joutuivat seuraamaan puolisonsa toilailuja jo ensimmäisissä bileissä, kun Santeri päätyi jo toistamiseen kuhertelemaan Marinan kanssa. Eve sen sijaan nautti varsin tapahtumarikkaasta kylvystä sinkku-Rassen kanssa.


Ensimmäisten saarella vietettyjen öiden jälkeen pari ei tunnu itsekään enää tietävän, missä heidän rajansa menevät. Santerin teot toisella saarella ovatkin jääneet vaivaamaan Eveä.

– Mä toisaalta osasin sitä odottaa, mutta kuitenkin se lävähti silmille, että ai tällä tavalla se nyt on, hän pohtii kameroille.

Naisen kanssa eniten aikaa viettävä Rasse tuntuu tietävän, mikä Eveä vaivaa.

– Musta tuntuu, että se otti eniten itseensä siinä videolla siitä, että miten sen äijä käyttäytyi ja miten innokas se oli niiden mimmien kanssa. Ei se ole nähnyt ennen, että sen äijä tekee jotain, niin se varmaan kolahtaa, hän tulkitsee.

Rassen ei itse ymmärrä pariskunnan suhdemuotoa ollenkaan.

– Musta Santerin ja Even suhteessa on ihan v*tusti ristiriitoja. Musta tuntuu, että toi parisuhde sopii Evelle, mutta paha sanoa, että onko se onnellinen, jää Rasse pohtimaan.


Keskiviikon jaksossa nähdään, kuinka kumpikaan ei silti aio hidastaa menoa. Eve jatkaa flirttailua Rassen kanssa samalla kun Santeri päätyy sinkku-Marinan kanssa kiihkeisiin tunnelmiin.

Eve pohtii tuntemuksiaan kameroille myös TIS Extrassa. Hänen mielestään Santerin ja Marinan välillä on selkeästi tunteita.

– Se yllätti, että se on heti sellaista hellää. Kaikki ne sinkkunaisetkin olivat ihan, että tuosta kehkeytyy jotain. Ihan kuin he olisivat pariskuntana siellä. En tiedä, miten reagoida, nainen tuumaa.

– Ihan vapaasti saa kiinnostua. Meillä on ne tietyt rajat ja Eve on kuitenkin musta kiinnostunut ja rakastunutkin. Uskon, että ei tässä mitään sitä muuttavaa ole tapahtunut, Santeri analysoi puolestaan tyynen rauhallisena.

Extran analyysisetänä tunnettu Harri Moisio on sitä mieltä, että Santerin ja Marinan tilanteessa on tekeillä varsinaiset katastrofin ainekset.

– Kukaan mies, kenellä ei ole tunteita pelissä ei kosketa naista samalla lailla kun Santeri koskettaa Marinaa. Kyllä tässä on täydelliset katastrofin ainekset kylvetty, Moisio pohtii.

– Eve on kahteen eri otteeseen nähnyt, kun Santeri on Marinan kanssa ollut, eikä kummallakaan kerralla ole ollut edes seksiä siinä mielessä, missä me sen miellämme. Voi pojat, mihin tämä vielä johtaa.


Ohjelman juontaja Sami Kuronen grillasi paria jo ensimmäisellä iltanuotiolla avoimesta suhteesta.

– Mua ja varmasti kaikkia katsojiakin kiinnostaa se, että miten sinne sänkyyn päädytään, jos kaikki romantiikka siitä ympäriltä on periaatteessa kiellettyä?

– Santerilla on ehkä enemmän ollut sillä tavalla, että se lähtee viettämään iltaa ja löytää sieltä baarista vaikka jonkun. Itsellä on enemmän ollut silleen, että mä olen vähän tutustunut miehiin kaveripohjalta tai muuten, et ollaan jossain samassa porukassa pyöritty, Eve kertoo.


– Eiks tossa oo vähän ristiriitaa, eiks siinä oo jo tunteita pelissä? Kuronen kuumottelee.

Eve kuitenkin kieltää, että järjestelyssä olisi mitään ristiriitaa. Hänen mukaansa kaverit pysyvät kyllä kavereina, eikä tunteita pääse seksistä huolimatta syntymään.

Lue lisää: Temptation Island alkaa tänään: Even ja Santerin avoin suhde herättää hämmennystä – ”Jos seksiä ei tule, niin mä haen sen muualta”

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21 Nelosella ja Ruudussa. Temptation Island Suomi Extra joka torstai kello 22.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt