Ensitreffit alttarilla -Heidi purskahtaa itkuun: Oskarin vaiettu salaisuus paljastuu todella kiusallisella tavalla – ”Häissäkin on vitsailtu siitä”

rac

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Ensitreffit alttarilla -jaksossa koetaan tällä viikolla haastavia konfliktitilanteita. Varoitus! Juttu sisältää juonipaljastuksia.
Ensitreffit alttarilla -sarjassa lähestytään jo loppua kolmen parin matkan seuraamisessa. Oskarin ja Heidin on ollut ohjelmassa melkoista vuoristorataa. Pari on viihtynyt loistavasti toistensa seurassa, mutta ajautunut välillä myös haastaviin tilanteisiin.

Kummankin luonteenpiirteet ovat vaatineet totuttelua ja aiheuttaneet myös konflikteja. Kahdeksannessa jaksossa pari onkin melkoisen välienselvittelyn edessä, sillä juhannuksen tapahtumat ovat saaneet Heidin järkyttymään.
  • Älä lue artikkelia pidemmälle, jos et halua nähdä juonipaljastuksia!
  • Katso yllä olevalta videolta Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa ruotivan Ruuturaadin tuorein jakso!
Jaksossa parilla on edessään laivareissu Tukholmaan. Heidi on kuitenkin edelleen kiinni juhannuksen tapahtumissa. Hänelle paljastui yöttömänä yönä, että Oskari on aiemmin ollut mukana Napakymppi-tv-ohjelmassa.

– Tuli ilmi yksi asia, mitä Oskari ei ole syystä tai toisesta halunnut kertoa. Ja se tuli ilmi mun kavereiden kanssa. Että hän on osallistunut aikaisemminkin johonkin ohjelmaan, Heidi aloittaa.


Nainen murtuu nopeasti kyyneliin kertoessaan tuntemuksistaan. Hänen mielestään Oskarilla on ollut useita tilaisuuksia kertoa tosi-tv-menneisyydestään, mutta hän ei ole käyttänyt niitä. Oskari taas haluaisi unohtaa koko jutun.

– Mulle tuli tosi paha mieli kun mä kuulin, että mun häissäkin on vitsailtu sillä aiheella. Mulle tuli tosi kusetettu fiilis, hän nyyhkyttää.

Oskaria turhauttaa Heidin tapa tehdä asioista dramaattinen ongelma.

– Vähän turhaa sellaista itsensä lietsomista ongelmiin. Jos sellaista ei olisi, niin meillä menisi itseasiassa varmaan aika hyvin.

Oskari yrittää lepytellä Heidiä muun muassa järjestämällä romanttisen yllätyksen kaksikon hyttiin macarons-leivosten ja kukkien muodossa. Ilo on kuitenkin vain hetkellinen, sillä Napakympin kokoinen elefantti jysähtää pöydälle lopulta reissun päällä.

– Saimme aikaan hyvin ruman riidan matkalla juna-asemalle aiheesta Napakymppi. Sitten olimme mykkiä asemalta terminaaliin asti. Oskari toivoi, että emme olisi puhuneet siitä enempää reissussa, Heidi kertoo.

– En tiedä. Olin vain aika väsynyt toisen tapaan kaivaa ja kehittää ongelmia sellaisesta asiasta, missä ei ongelmaa oikeasti ole, Oskari pohtii omalla tahollaan.

Matkan tunnelma on käsinkosketeltavan jäätävä. Oskari haluaisi tehdä asioita Heidin kanssa, mutta nainen päättää suunnata shoppailemaan. Heidi kokee, ettei Oskari halua keskustella. Oskari taas ei halua ottaa asioita esiin, sillä Heidi ärsyyntyy siitä vain lisää.

– Mä itken siellä mökissä surua ja pettymystä liittyen tähän ohjelmaan. Mutta hän ei silläkään hetkellä pysty pahoitella mitään. Vaikka hän näkee, että mä olen suunniltani surusta ja pettymyksestä. Ei pysty sanomaan, että sori, että mä en kertonut itse. Mutta että se tulee näin ilmi, Heidi kertaa tuntemuksiaan matkan jälkeen.

Napakymppi ei ole ensimmäinen parin välejä hiertävä asia. Heidin nopeasti muuttuva mieli on aiheuttanut Oskarille harmaita hiuksia ja vaatinut molemmilta totuttelua tilanteeseen.

Edellisessä jaksossa Oskari pohti ensimmäistä avioliittokuukautta. Hän havainnollisti liittoaan vertaamalla sitä Nissan-merkkiseen autoon.

– Ei se ulkoisesti näytä kauhean hääville eikä sitä ole. Se vaatii paljon korjaamista ja se on aika työläskin, ja se saattaa jättää välillä tien päälle. Mutta se omistaja on todennäköisesti ihan tyytyväinen siihen ja omasta mielestä se on parasta, mitä maa päällään tarjoaa. Että totaa.. Anteeks nyt vaan kaikki Nissanin omistajat, Oskari kertoi nauraen.

Mies itse ajaa Mersulla.
Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3:lla klo 21.00.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt