Sofia ja Eetu voittivat Love Islandin ja 25 000 euroa! Sarjan kuvaukset yllättivät parin täysin: ”En olisi ikinä uskonut”

Julkaistu:

love island suomi
Love Island Suomen toisen tuotantokauden voittivat Eetu ja Sofia. Kotiin viemisiksi he saivat parisuhteen ja 25 000 euroa.
Love Island Suomen toinen tuotantokausi huipentui tiistaina nähtyyn jännittävään finaalijaksoon, jossa kolme jäljellä ollutta paria, Vanessa ja Reetu, Sofia ja Eetu sekä Jenni ja Juho kilpailivat keskenään 25 000 euron palkintopotista.

Voiton vei lopulta 26-vuotias hämeenlinnalainen opiskelija Eetu ja 25-vuotias helsinkiläinen myyjänä työskentelevä Sofia, jotka ovat pitäneet ohjelmassa yhtä heti alkumetreiltä alkaen.

– Ei tätä oikein osaa vielä käsitellä. Todella onnellinen ja kiitollinen fiilis, Eetu hehkuttaa Ilta-Sanomille puhelimitse.

Sitä, mihin he käyttävät mukaan tarttuneen 25 000 euron voittopotin, he eivät tosin vielä tiedä.

– Suoraan sanottuna voitto tuli aika yllätyksenä, vaikkakin voittajafiilis mulla oli jo muutenkin, kun Eetun löysin tuolta, iloitsee vieressä istuva Sofia.


Pari saapui Espanjassa sijaitsevaan Love Island -villaan ensimmäisten asukkaiden joukossa jo reilut kaksi kuukautta sitten. Vaikka parin välillä ei nähty rakkautta ensisilmäyksellä, hurmasivat he ohjelman katsojat alusta asti aitoudellaan. Eetu uskookin, että juuri aitous siivitti parin lopulta myös Love Islandin voittoon.

– Sitä kun tapaa jonkun ihmisen, jonka kanssa synkkaa, niin sitä vaan heittäytyy siihen. Mä uskon, että ne aidot tunteet ja fiilikset, mitä me villassa koettiin, on sitten näkyneet myös katsojille, Eetu analysoi loppuratkaisua vain hetki finaalin jälkeen.


Toisin kuin monien muiden parien kohdalla, ei Sofian ja Eetun välillä nähty Love Islandilla räiskyviä riitoja tai dramaattisia välienselvittelyjä. Suuria tunteita parin väliltä ei kuitenkaan puuttunut ja muutama päivä sitten ohjelman katsojat saivatkin todistaa, kuinka Eetu pyysi Sofiaa tyttöystäväkseen.

Seuraavana päivänä Sofia puolestaan kertoi Eetulle rakastavansa tätä.

– Se jännitti ihan hirveästi. Ei tommosta kysymystä tule kovin usein kysyttyä, Eetu tunnustaa.

– Kyllä mä olin jo ennen sitä ajatellut, että kyllähän me nyt yhdessä villasta lähdetään ja Suomeen päästyämme Eetu poistaa Tinderin, Sofia nauraa.


Sofia tunnustaa, että rakastuminen ohjelmassa yllätti lopulta myös hänet itsensä. Hän kertoo pohtineensa pitkään, olivatko hänen tunteensa todellisia ja voiko ihminen oikeasti rakastua vain kahdessa kuukaudessa.

Myös Eetu oli käynyt samoja ajatuksia läpi mielessään.

– En olisi ikinä uskonut, että lähden villasta rakastuneena ja jonkun kanssa pariskuntana. Vaikka totta kai sitä toivoi, että löytyisi joku hyvä tyyppi, Sofia paljastaa.

– Odotin kyllä, että löytyisi sellainen ihminen, kenen kanssa olisi hauska viettää aikaa. Mutta se, miten voimakkaita tunteita Sofiaa kohtaan tuli kahden kuukauden aikana, yllätti kyllä täysin, Eetu komppaa vierellä.

Vaikka ohjelmassa koetut suuret tunteet tulivatkin Sofialle ja Eetulle osittain yllätyksenä, on heidän helppo kertoa, mihin he toisissaan rakastuivat.

– Sofia on niin vilpittömän aito ja positiivinen ihminen. On huikeaa löytää ihminen, jolle on helppo puhua myös kaikista kipeimmistä asioista. Ei sitä vaan voinut vastustaa, Eetu nauraa.

– Eetussa parasta on se, että hänen kanssaan on koko ajan hauskaa. Mutta voimme puhua myös vakavista asioista. Voin puhua Eetulle mistä vaan, toteaa Sofia.


Viimeisen kahden kuukauden ajan Eetu ja Sofia ovat nukkuneet jokaisen yön toistensa vieressä ja viettäneet aikaa yhdessä lähes vuorokauden ympäri. Nyt edessä on paluu arkeen ja tiivis yhdessäolo vaihtuu kaukosuhteeseen. Se ei paria kuitenkaan huoleta.

– Tunnin ajomatka Helsingin ja Hämeenlinnan välillä ei muodostu meille ongelmaksi, Eetu vakuuttaa.

– Vaikka toki se voi alkuun tuntua vähän vaikealta. Nyt täytyy vain laskeutua rauhassa pois tästä kuplasta ja alkaa tehdä niitä asioita, mitä villassa suunnittelimme, hän jatkaa.


Eetu ja Sofia kertovat tiedostavansa sen, että heidän parisuhteensa tulee jatkossa kiinnostamaan ihmisiä myös televisioruutujen ulkopuolella. He eivät kuitenkaan ota asiasta paineita.

– Mä uskon, että jokaiseen parisuhteeseen kuuluu omat haasteensa. Mennään omalla painolla ja katsotaan, mitä tapahtuu, Sofia toteaa rauhallisena.

Love Islandia kaksikko hehkuttaa uskomattomaksi kokemukseksi. Mukaan tarttui paitsi parisuhde, myös joukko uusia ystäviä ja ikimuistoisia hetkiä.

– Tiesin jo lähtiessäni, että tulee huikea kokemus, että se että tapasi tällaisen ihmisen ja sai sen tähän vierelle, niin en olisi kyllä voinut enempää toivoa tältä reissulta, rakastunut Eetu hehkuttaa.

– Varmaan yksi elämäni parhaista, ellei jopa paras kokemus, komppaa Sofia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt