Tuttu juttu show palaa ruutuun lauantaina – Jutta ja Juha Larm kertovat, mikä on rakkausjäähy: ”Jos toinen alkaa vähän lapselliseksi, niin...”

rac

Julkaistu:

Tuttu juttu show
Tuttu juttu show jatkuu lauantaina 17 vuoden tauon jälkeen. Timo Koivusalon ja Susanna Laineen juontaman ohjelman avausjaksossa nähdään Juha ja Jutta Larm.
Parisuhdevisailujen klassikko Tuttu juttu show jatkuu peräti 17 vuoden tauon jälkeen lauantaina.

Timo Koivusalon ja Susanna Laineen juontaman ohjelman ensimmäisessä jaksossa julkkisparina kilpailevat hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm ja Bachelor Suomi -ohjelmastakin tunnetuksi tullut Juha Larm.

He paljastavat lähetyksessä, miten he käyttäytyvät riitatilanteessa.


Harvoin riitelevällä pariskunnalla on hankalimpien tilanteiden kohdalla käytössä ”rakkausjäähy” – toinen ottaa syliin ja sitten lasketaan kymmeneen.

– On meillä rakkausjäähy joskus. Jos toinen alkaa vähän lapselliseksi, niin sitten joutuu syliin ja toinen laskee kymmeneen. Siinä kohtaa molemmat yleensä jo vähän nauravatkin, Juha kertoo.


– Tämä oli ihan uusi, Susanna toteaa vaikuttuneena.
Jutalla on hieman ongelmia siinä, että pariskunnalle on valittu punaiset ruusut. Illan toisena parina on Henna ja Ilkka Antikainen, jotka saavat valkoiset ruusut.

– Tää on mun pahin painajainen, että meillä on punaisia ruusuja, kun Juha on jakanut niitä jo kaikille Bachelorissa, Jutta sanoo lähetyksessä.


IS vieraili kyseisen jakson kuvauksissa, ja lähetyksen päätteeksi Jutta ja Juha Larm kertoivat olleensa aivan innoissaan, kun he pääsivät mukaan ohjelmaan.

– Olen odottanut jo monta vuotta, että milloin tämä tehdään uudelleen. Tämä on todella hyvän mielen ohjelma, jossa katsojatkin pääsevät fiilistelemään, Jutta sanoo.

–Tästä tuli kunnon nostalgiamatka, sillä kuvauksista jäi lämmin ja kodikas olo, kuten aikoinaan kotisohvallakin, Juha lisää.

Tältä näyttää ruutuun palaava Tuttu Juttu Show! Timo Koivusalolta terävä analyysi juontoparistaan Susanna Laineesta


Larmeista paljastuu uusia asioista, kun he yrittävät vastata yllättäviin kysymyksiin.

– Sovimme etukäteen, ettemme halua treenata tähän mitenkään. Tämä on mahtava sauma oppia itsestä lisää, Jutta sanoo.

– Tosin mietimme, että osaammeko edes vastata helppoihin kysymyksiin, kuten toisen lempiväriin, koska puhumme niin syvällisistä asioista, hän jatkaa.


Pariskunnan mukaan ohjelma on heille hyvä testi siitä, miten hyvin he keskustelevat keskenään.

– Kommunikointi on kuningas – se on se vaikein ja tärkein tehtävä parisuhteessa, Jutta sanoo.

– Tätä parisuhdevisaa voi pelata myös kotisohvilla, ja jos ihmisillä on 20 vuotta parisuhdetta takana, eikä yhtään kysymystä mene oikein, niin silloin pitää ehkä miettiä, kannattaisiko puhua vähän enemmän, Jutta naurahtaa.

Tuttu juttu show MTV3-kanavalla alkaen lauantaina 19.10. klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt