Maajussi-Arttu, 26, painiskelee kolmen naisen loukussa – kiihkeä suudelma metsikössä saa pään pyörälle: ”Olen aivan lukossa”

Julkaistu:

Maajussille morsian
Maajussit painiskelevat tunteidensa kanssa Maajussille morsian -suosikkisarjassa.
MTV:n Maajussille morsian -ohjelmassa lähestytään hetkeä, jolloin maajussit Jouko, Arttu, Juho ja Lauri tekevät lopullisen valinnan morsianehdokkaistaan. Ohjelmassa maajussit suuntaavat toisille yksilötreffeilleen, joiden he toivovat selkeyttävän tunteitaan.

Jouko, 64, vi treffeille Arjan, joka on hieman epävarma Joukon tunteista.

– En ole huomannut, että Jouko olisi minusta enemmän kiinnostunut kuin toisista. Kyllä me ollaan ihan tasavertaisia, Arja arvelee.

Jouko on herättänyt farmiviikolla kummastusta morsianehdokkaissa paikoin komentelevalla asenteellaan. Arja sanoo kuitenkin nähneensä miehestä myös herkemmän puolen.

– Joukosta on löytynyt sellainen puoli, ettei ihan niin määräävä ole. Kyllä hän osaa kauniisti neuvoa ja sanoa, Arja kehuu.
Arja myöntää olevansa ihastunut Joukoon ja hän toivoo, että tunne on molemminpuolinen.

– Joukoa on kolme päivää nyt katsonut, niin hän on komea ja huumorintajuinen ja huomaavainen. Hän saa naiselta vedettyä jalat pois alta. Hän on vaan niin ihana, Arja hymyilee.

– Tykkään, että mies hemmottelee ja hellii, se kuuluu elämään ja parisuhteeseen. Jouko ois mulle hyvä mies, sillä haluan juuri tuollaisen turvallisen nallekarhun itselleni. Haluaisin tutustua häneen enemmänkin.

Jouko kertoo kameroille huomanneensa, että Arjalla on tunteita häntä kohtaan, eikä nainen suinkaan ole yksin tunteidensa kanssa.

– Tuntuu, että siellä puolella on kipinää minua kohtaan ja minulla häntä kohtaan. Sehän on justiinsa niin, että on vastavetoa. Arja on luonteeltaan semmoinen, että hyväksyy ihmisen sellaisena kuin on, Jouko analysoi.

Pari pitää lettukestit luontoretkellään ja Jouko avautuu Arjalle, mihin hänen naissuhteensa ovat aikaisemmin kaatuneet.

– Oon törmänny siihen, että naiset rupee aina muuttamaan miestä. Ne hetken aikaa lirkuttelee ja sit menee pieni hetki ja sanotaan, ettet voi tollai käyttäytyä. Siinä nousee niskakarvat pystyyn, Jouko juttelee.

Jouko nappaa naisen kainaloonsa ja muiskauttaa hänelle suudelman.

– Katsotaan, mitä tässä tapahtuu, Jouko naurahtaa pohtiessaan lähestyvää lopullista morsianehdokkaan valintaa.


Arja kertoo kameroille olevansa korviaan myöten ihastunut Joukoon, mutta ymmärtävänsä kyllä, jos mies ei valitsekaan häntä.

– Sanotaanko näin, että jollei hän valitse minua niin ei mulle jää mikään kauna. Haluaisin jatkaa tutustumista häneen. Voin sanoa, että olen kuin teinityttö, kun on posket punaiset.

”Olen aika lukossa”

Juhon, 34, maatilalla Haapamäellä vuorossa ovat yksilötreffit Laura R:n kanssa. Juho kertoo kameroille Lauran olevan morsianehdokkaistaan hänelle toistaiseksi se kaikkein suurin mysteeri.

– Näiden treffien jälkeen haluaisin olla siinä pisteessä, että on selkeää hänen kohdallaan, että onko jatkossa vai ei. Laura on tuntunut etäisimmältä, Juho toteaa.


Juho päättääkin nostaa kissan pöydälle treffeillä ja hän kysyy naiselta suoraan, onko hän valmis suhteeseen. Laura R sanoo saaneen siipeensä aikaisemmissa suhteissa, joten hän on muita naisia varovaisempi tunteidensa kanssa.

– Juhossa on ominaisuuksia, joita etsin. Hän rehellinen luotettava ja tavallinen, Laura R sanoo.

Sukutilaansa Mynamäellä pyörittävä Arttu, 26, on tunteidensa kanssa aivan solmussa. Arttu tuskailee ohjelmassa kuinka hänellä on farmilla kolme upeaa naista, jotka kaikki ovat sellaisia, joiden kanssa hän voisi kuvitella yhteisen tulevaisuuden.

Hän vie Elviiran treffeille ja toivoo saavansa jotain selkoa tunteisiinsa.

– Odotan, että saisi enemmän selvää, että onko tässä jotain. Täällä on kuitenkin kaksi muuta tyttöä, ettei voi ihan suoraan näyttää. Toivoisin saada enemmän selvyyttä.


Elviira tiedustelee Artulta onko maajussi hänestä kiinnostunut. Arttu myöntää olevansa ihastunut, mutta omien tunteiden setviminen vie aikaa.

– En voi tunteitani näyttää suoraan. Kyllä mä suhun olen ihastunut, mutta tällä viikolla kun on kolme täällä niin mun on vaikea käsitellä omia tunteitani mihinkään suuntaan, Arttu tuskailee.

– Olen aika lukossa. Kyllä sä olet kolahtanut ja mulla on tunteita sua kohtaan, hän vakuuttaa Elviiralle.

Pari suutelee hellästi ja puna nousee Artun poskille.

– Ei tämä päivä yhtään helpommaksi tehnyt tulevia valintojani. En tiedä alkuunkaan mitä tulen tekemään. Sait sekoitettua mun ajatuksia lisää, hän naurahtaa Elviiralle.

Anu, Aino vai Sanna?

Velkualla maatilaa pitävä Lauri, 31, vie Ainon purjehtimaan. Maajussi on vielä mietteliäs edellisistä treffeistään, jossa hän yritti tehdä lähempää tuttavuutta Anun kanssa. Hän kuvailee naisten olevan luonteiltaan kuin yö ja päivä.

– Aino on ollut alusta asti avoin. Häneen on päässyt tutustumaan toisin kuin Anun kanssa. Nyt ollaan siinä pisteessä, että Aino on koko ajan noussut mun silmissä. En usko että treffipäivänä otetaan takapakkia, Lauri pohtii ohjelmassa.


Maajussi ei ole ollenkaan varma kenet morsianehdokkaista hän valitsee, sillä edessä ovat vielä treffit Sannan kanssa.

– Tunnen syvää yhteenkuuluvuutta Ainoon. Toivon, että Sanna yllättää, Lauri toteaa.

Maajussille morsian MTV:llä maanantaisin klo 20.