Big Brotherista häädetyltä Miralta raju tilitys – ”sanaton sopimus” päättyi selkään­puukotukseen: ”Paska on paskaa vaikka sokerilla kuorruttaisi”

rac

Julkaistu:

big brother
Mira koki tulleensa poikkeuksellisessa äänestystilanteessa puukotetuksi selkään.
Big Brother -talossa tunnelma tiivistyi hieman sunnuntaina, kun kuuden viikon jälkeen kisasta äänestettiin ulos rempseä Mira.

Takana on heikosti nukuttu yö, mutta Mira on tilanteeseensa tyytyväinen.

– Noin tunnin tai puolitoista sain nukuttua aamuyöstä. Kun sai puhelimen viimein käteen, niin pitihän sitä kaikki soittaa läpi, Mira nauraa.

Ystävät olivat perustaneet Miran BB-matkaa seuranneen keskustelun, jossa oltiin analysoitu naisen valintoja ja tekemisiä talossa seikkaperäisesti. Läheiset olivat olleet ystävänsä valinnoista samaa mieltä.

Putoaminen ei tullut sunnuntaina Miralle yllätyksenä. Kun poikkeuksellinen äänestystapa ilmoitettiin, hän oli tiennyt lähtevänsä.

– Kun näin minun ja Jukan olevan pudotusuhan alla, tein nopean laskutoimituksen. Ehdin jopa kuiskaamaan salaa Millalle, että nyt tulisi lähtö. Tiesin, ketä kukakin äänestäisi, Milla selvittää.


Äänestystilanteesta ei silti selvitty tunteitta. Mira purskahti kyyneliin heti sohvalle istuttuaan. Eroa äänestyksessä Villeen jäi vain 0,2 prosenttia.

– On se jumalauta kumma, että sitä ei saada ulos sieltä. Jos Ville olisi ollut äänestyksessä, hän olisi aika varmasti saanut lähteä. Katsojat voisivat myös huomioida, kuinka Ville on joka viikko häätöäänestyksessä, mutta silti talosta astelee ulos joku muu, Mira puuskahtaa.

Kisaajien keskinäinen äänestys ratkesi lopulta yhdellä äänellä. Mira on pettynyt Kimmon ratkaisuun äänestää häntä lahjuskohun vuoksi.

– Se jäi kaivelemaan. Kun valenimeämiset julkistettiin, keskustelimme asiasta ja selvitimme sen. Koin, että meillä oli sellainen sanaton sopimus siitä, että emme äänestäisi toisiamme.
Lopullisessa äänestyksessä Kimmo kuitenkin äänesti Miraa sillä perustelulla, että tämä oli ottanut Big Brotherilta vastaan lahjuksia.

– Se tuntuu selkäänpuukotukselta. Kyllä mä ymmärrän, että jollain se nimeäminen täytyy perustella, mutta paska on paskaa, vaikka sokerilla kuorruttaisi, hän täräyttää.

Erityisesti Miraa ahdisti talossa ovien lukitseminen. Myöskään joitain tehtäviä ei tule juurikaan ikävä.

– Ovien kiinni laittaminen oli ehkä kaikista. Ei pelkästään se, ettei päässyt röökille. Olo oli kuin häkkieläimellä.


Mira ei myöskään ymmärtänyt muiden asukkaiden juhlintataitoja.

– Onhan se jännä, että kolmen kaljan jälkeen kontataan, hän sanoo ja naurahtaa lakonisesti.

Miran toimista on keskusteltu runsaasti myös sosiaalisessa mediassa. Hän itse viittaa keskusteluihin kintaalla.

– Sanon vaan, että menkää itse koittamaan. Kukaan ei tiedä, millaista talossa on, ellei sitä ole itse kokenut, Mira tilittää.

– Oli kyllä todella vaikeat kuusi viikkoa. Mutta silti olisin halunnut jäädä, kokemusten vuoksi.

Voittoa hän toivoisi Millalle.

– Toivoisin hänen voittoaan ihan taloudellisenkin tilanteen vuoksi. Milla vastasi eniten sitä, millaisia ystäväni ovat ulkomaailmassa, Mira pohtii.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt