Tanssii tähtien kanssa -kilpailijat tyrmistyivät Mika Poutalan putoamisesta – suora lähetys päättyi ennennäkemättömällä tavalla

Julkaistu:

Tanssii tähtien kanssa
Mika Poutala ja Ansku Bergström putosivat ensimmäisinä Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta.
Tämän illan Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä tuli aika lähettää ensimmäinen pari kotimatkalle. Tavallisesta poiketen ensimmäinen pudotus tapahtui vasta kolmannessa suorassa lähetyksessä, sillä Mikael Jungner joutui loukkaantumisen vuoksi jättämään kilpailun kesken jo aivan alkumetreillä.

Ensimmäisenä kotimatkalle joutuivat ex-pikaluistelija Mika Poutala ja hänen parinsa Ansku Bergström. He saivat tuomareilta tanssistaan 13 pistettä. Illan lopputulokseen vaikuttivat kolmen viikon yhteenlasketut tuomaripisteet sekä yleisöäänet.

Kaikesta päätellen Poutalan ja Bergströmin putoaminen kilpailusta tuli shokkina muille Tanssii tähtien kanssa -pareille. Normaalisti sunnuntai-iltojen suorat lähetykset ovat päättyneet parien riemukkaaseen yhteistanssiin.

Nyt vastaavaa ei nähty, vaan saliin laskeutui täysi hiljaisuus tulosten selvittyä. Muut parit riensivät toki lohduttamaan pettynyttä paria, mutta edellisvuosilta tuttua ilottelua lähetyksen päätteeksi ei nähty. Päinvastoin, tunnelma salissa oli jäätävä.


Ilta-Sanomat kysyi Bergströmiltä, oliko nainen aiemmin nähnyt vastaavaa reaktiota pudotuksen päätteeksi. Bergström on ollut mukana ohjelmassa jo usean vuoden ajan.

– En ole koskaan itsekään nähnyt tällaista, Bergström totesi Ilta-Sanomille.

Lähetyksen päätteeksi muut kilpailijat riensivät juuri pudonneen parin luo ja kuiskuttelivat.

– Kollegoita harmitti ihan hirveästi ja kaikki totesivat vuorotellen, että ei voi olla totta, nainen paljasti.

Poutala oli pudotusuhan alla yhdessä Einin sekä Olli Hermanin kanssa ja pudotus tuli parille yllätyksenä. Bergström kyynelehti vuolaasti tulosten selvittyä ja Poutala tunnusti parin olevan paitsi pettynyt, myös yllättynyt lopputuloksesta.

– Harmittaa. Olen tosi yllättynyt. En olisi uskonut, että tiputaan, Poutala pohti heti tulosten selvittyä.

Poutalalla ja Bergströmillä oli epäonnea matkassaan illan lähetyksessä. Orkesterin inhimillinen virhe kappaleessa johti sekoiluun koreografiassa ja rytmissä, mistä pari sai moitteita myös tuomaristolta.