Antti Reini nappasi roolin ruotsalaisesta huippujännäristä – esittää häikäilemätöntä poliisia

Julkaistu:

Tv-lehti
Näyttelijä Antti Reini tähdittää Ennen kuolemaa -ruotsalaissarjan toista kautta.
Toisella kaudellaan ruotsalainen Ennen kuolemaa (2017-2019) saa suomalaisväriä. Uutena hahmona 8-osaisella kaudella nähdään ääretöntä julmuutta osoittava poliisi, jota näyttelee Antti Reini.

Tarina alkaa puolen vuoden päästä edellisistä tapahtumista.

Mimican rikollisperheeseen soluttautunut Christian (Adam Pålsson, Silta) ja perheen tytär Blanka (Sandra Redlaff) ovat paenneet ulkomaille.

Christianin äiti Hanna (Marie Richardsson) ja Björn (Magnus Krepper) jäljittävät edelleen poliisin sisältä vuotajaa.

Kaiken täytyy pysyä pienessä piirissä, koska ei voi tietää, kuka kollegoista on mätä. Jotain outoa on tekeillä myös puolustusministeriössä.

Huippujännittävä sarja seuraa kissa ja hiiri -leikkiä, jossa tieto on valtaa, kun poliisit jahtaavat korruptoituneita kollegojaan ja rosvoja, jotka jahtaavat poliiseja ja omiaan.

Peliä pelataan aiempaakin kovemmilla panoksilla.

Realistista rikossarjaa seuraa henkeä pidätellen, sillä juonikuvioihin on kirjoitettu kutkuttavia läheltä piti -tilanteita. Roolitus osuu nappiin.

Näyttelijät eivät tee hahmoja, vaan ovat aitoja ihmisiä heikkouksineen. Ahneet poliisit ovat jopa häikäilemättömämpiä kuin rikolliset.

Työnarkomaani Helen joutuu itsekin harmaalle alueelle ottamalla riskejä, joista sivulliset joutuvat maksamaan. Poikaansa suojeleva äiti kuin huomaamattaan arvottaa toisten hengen vähempiarvoiseksi.

Ennen kuolemaa sunnuntaisin TV1 klo 21.40.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt