Janne joutui Selviytyjissä oman onnensa nojaan – muut kilpailijat aivan ulapalla viidakossa samoilevan miehen kohtalosta

rac

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Varo juonipaljastuksia! Janne joutuu Selviytyjissä asumaan yksin omalla saarellaan, sillä muut kilpailijat luulevat hänen lähteneen kotimatkalle.
Selviytyjät Suomen edellisessä jaksossa koettiin yllätyksiä, kun ohjelma tarjoili heimoneuvostossa ennennäkemättömiä juonenkäänteitä.

Koskemattomuuskisan voittanut Kuwago-heimo sai äänestää yhden kilpailijan kisan hävinneestä Carabaosta kotimatkalle. Eniten ääniä vastaheimolta keräsi Janne ja tämä pudotettiin kisasta.

Janne ei kuitenkaan lähtenyt soihdun sammumisen jälkeen kotimatkalle, vaan karkotussaarelle. Saarella Janne joutuu nyt selviytymään yksin äärimmäisissä olosuhteissa. Hän viettää saarella aikaansa viidakossa käyskennellen ja rapuja metsästäen.

– Se oli hämmentävä tilanne. Ei voinut uskoa todeksi, että sain toisen mahdollisuuden. Kyllähän se kirje herätti erikoisia fiiliksiä. Ihan kun jatkoajalla oltais tarkisteltu maalia ja se on hylätty, Janne kuvailee.

– Olen ottanut tämän haasteena ja ihan kiva on ollut selvitä yksin. Tekemistä on ollut sen verran paljon. Kyllä tästä selvitään. Katsotaan, kauanko täällä joutuu olemaan.

Kukaan muu vielä pelissä olevista kilpailijoista ei tiedä Jannen majailevan omalla saarellaan, vaan he luulevat miehen joutuneen kotimatkalle. Yksin ollessaan Jannella on aikaa miettiä peliä, liittoumia ja syitä putoamiselleen.

– Syy varmasti on se, että olin erittäin itsevarma siitä, että jatkan pelissä. En mä väärässä ollut, tässä ollaan, Janne sanoo omalla saarellaan.

Janne on varma, että hän tietää, ketkä äänestivät häntä ja ketkä eivät.

– Mä tiedän, miten ne äänet ovat menneet tai uskon tietäväni, hän spekuloi.

Janne uskoo, että Anun ääni on mennyt Tainalle, Viivin ja Kain äänet Markukselle ja alkuperäisen Kuwagon julkisuuden henkilöiden äänet hänelle.

– Me ei Anun kanssa tultu toimeen ollenkaan niin mä tiedän, että se pelasi mut pihalle siitä, Janne pohtii.

– Nostan taas hattua Kaille ja Viiville, että uskon heidän äänestäneen Markusta ja yrittäneen pelastaa mut siitä, hän epäilee.


Todellisuus eroaa kuitenkin runsaasti Jannen spekulaatioista. Anu nimittäin äänesti Markusta eikä Kai ole yhtä luotettava liittolainen kun Janne kuvittelee.

– Mun ääneni meni Jannelle. Se johtuu siitä, että hän on ainut vanhasta Carabaosta, kenen kanssa mulla ei ole sellaisia pitkiä siteitä jälkipeleihin, Kai kertoo ratkaisustaan.

Kain äänestä tietävä Anu on päätöksestä ihmeissään. Hänen mielestään Kai ei ole ajatellut asiaa tarpeeksi pitkälle, eikä ymmärrä taktikoida.

– Kaitsu äänesti ainakin oman kertomansa mukaan Jannea perusteella ”no kun me oltiin sillai sovittu”. Taas kerran Kaitsu tekee jotain, mitä olevinaan muut on käskeneet, eikä hän jostain syystä ajattele yhtään itse, Anu tilittää turhautuneena.

Kailla on kuitenkin oma etu mielessään.

– Siinä on mun kannalta ihan mieletön etu, että Taina ja Markus lähtee tuonne jatkoon, koska jos nää kaks veijaria olisi hävyksissä siinä vaiheessa kun me yhdistytään, niin mä olisin varmaan fyysisesti se vahvin pelaaja, eli aika iso maalitaulu, Kai kertoo kameralle.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt