Ensitreffit alttarilla -puoliso möläyttää kameralle typerryttävän arvion avioliitostaan – vertaa sitä Nissaniin: ”Ei näytä kauhean hääville”

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Varo juonipaljastuksia! Ensitreffit alttarilla -parit ovat olleet naimisissa kuukauden päivät. Oskari pohtii liittonsa alkua ja keksii omasta mielestään hyvin osuvan vertauksen tilanteeseen.
Oskari ja Heidi ovat kipuilleet Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa tunteiden vuoristoradan kanssa. Pari on viihtynyt loistavasti toistensa seurassa, mutta ajautunut välillä myös haastaviin tilanteisiin. Heidin nopeasti muuttuva mieli on aiheuttanut Oskarille harmaita hiuksia ja vaatinut molemmilta totuttelua tilanteeseen.

Sarjan seitsemännessä jaksossa pariskunnalla tulee täyteen kuukausi naimisissa. He tapaavat jaksossa asiantuntija Kari Kanalan ja pohtivat sitä, millainen ensimmäinen kuukausi aviossa on ollut.
  • Älä lue artikkelia pidemmälle, jos et halua nähdä juonipaljastuksia!
Oskari avautuu sarjan tulevassa jaksossa kameralle omista tuntemuksistaan. Hän myöntää, että välillä naimisissa olo on tuntunut välillä raskaalta ja että Heidin tunteiden lukeminen on vaatinut häneltä valtavasti energiaa.

– Se on todella kuluttavaa. Se vie hirvittävästi energiaa yrittää seurata ja pysyä perässä siinä, että mistä suunnasta sitä nyt mahtaa tuulla. Välillä on tosi hyvää ja tosi kivaa, mutta se saattaa muuttua niin nopeasti ja on vaikea luottaa toisen olemiseen ja tunteisiin silloin, kun ne vaihtelee nopeasti ja herkästi, Oskari pohtii.

Myöhemmin Oskari pohtii ensimmäistä avioliittokuukautta lisää. Hän havainnollistaa liittoaan vertaamalla sitä Nissan-merkkiseen autoon.

– Ei se ulkoisesti näytä kauhean hääville eikä sitä ole. Se vaatii paljon korjaamista ja se on aika työläskin, ja se saattaa jättää välillä tien päälle. Mutta se omistaja on todennäköisesti ihan tyytyväinen siihen ja omasta mielestä se on parasta, mitä maa päällään tarjoaa. Että totaa… Anteeks nyt vaan kaikki Nissanin omistajat, Oskari kertoo nauraen.

Mies itse ajaa Mersulla.

Myös Heidi on kamppaillut liittonsa alkutaipaleella omien tuntemuksiensa kanssa. Hänelle on ollut vaikeaa se, ettei Oskari hänen mielestään ole puhunut asioista tarpeeksi avoimesti.

Heidi on kertonut Oskarille, että haluaisi kuulla esimerkiksi siitä, millaisia tuntemuksia avioliitto on hänessä herättänyt. Mies on kuitenkin vaiennut ja kertonut, ettei juuri sillä hetkellä ole valmis puhumaan asiasta.

– Olin ihan pihalla, epätietoinen ja epätoivoinenkin jopa ja hän itse aloitti puhumaan asioista ja mä kuuntelin suu supussa, Heidi kertoo kameralle.

Somekuvat kyllästyttivät

Tunteiden vuoristoradan lisäksi parin välejä on hetkittäin hiertänyt Heidin innokas somekäytös. Tuore vaimo on pyytänyt ahkerasti puolisoaan ottamaan hänestä kuvia sosiaalista mediaa varten.

Esimerkiksi parin yhteisellä metsäretkellä Heidi halusi itsestään kuvan kauniin maiseman äärellä ja ohjeisti Oskaria napakasti toteuttamaan toiveensa.

– Mä haluaisin istua tässä kivellä ja sit sä voisit ottaa musta kuvan. Ei mulla ole ikinä ketään, joka musta ottaisi tällaisia kuvia, Heidi ohjeisti ja jatkoi:

– Älä tule liian lähelle, että oon tarpeeksi kaukana kuvassa.

Oskari myönsi myöhemmin kameroille olleensa jatkuvasta somettamisesta hieman harmissaan, mutta kokonaisuutena retki oli kuitenkin onnistunut.

– Kyllä mä sen koin kokonaisuutena positiivisena. Vielä kun siitä saataisi karistettua tällaiset pakolliset Insta-kuvat vähän pienempään rooliin, Oskari kertoo kameroille luontoretkestä Heidin kanssa.
Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3:lla klo 21.00.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt