Band of Brothers ja Pacific saavat jatkoa: Apple tuottaa Tom Hanksin ja Steven Spielbergin ilmasotasarjan

Julkaistu:

Uusi sarja
Suoratoistopalvelunsa lanseerannut Apple tuottaa ensimmäisen oman tv-sarjan.
Apple tuottaa yhdessä näyttelijä Tom Hanksin ja ohjaaja Steven Spielbergin kanssa toisen maailmansodan ilmataisteluja kuvaavan minisarjan. Kyseessä on TV+ -suoratoistopalvelun keväällä julkistaneen Applen ensimmäinen oma tv-sarjatuotanto.

Minisarja Masters of Air perustuu Donald L. Millerin samannimiseen kirjaan, joka kertoo tositarinan amerikkalaisten pommikonemiehistöjen kohtalosta Euroopan taivaalla toisessa maailmansodassa. Sarja on jatkumoa Hanksin ja Spielbergin palkituille ja paljon katsojia keränneille toisen maailmansodan minisarjoille Band of Brothers – Taistelutoverit (2001) sekä The Pacific (2010).


Ne olivat kaapelikanava HBO:n tuotantoa, joka oli myös ehtinyt 2013 aloittaa Masters of Airin esituotannon, mutta nyt luovutti sarjan Applelle, kertoo CNN.

Sarjan arvellaan olevan yli kahdeksan tunnin mittainen ja sen tuotantokuluiksi kerrotaan hulppeat 200–250 miljoonaa dollaria.

Ilmasotasarjan käsikirjoittaa Band of Brothersia luonut John Orloff.

Spielberg on tehnyt jo aiemmin yhteistyötä Applen kanssa, joka on hankkinut oikeudet ohjaajan Amazing Stories -sarjaan.
Applen TV+ suoratoistopalvelu avautuu Yhdysvalloissa 1. marraskuuta, 11 päivää ennen kuin Disney aloittaa oman palvelunsa. Yhdysvalloissa Apple TV+ maksaa tilaajille 4,99 dollaria kuukaudessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt