Antti Railion Siiri-rakas metsästää unelmiensa hääpukua tv:ssä – kun kaunotar läväyttää tiskiin budjettinsa, lentävät silmät selälleen

Julkaistu:

uutuusohjelma
Say Yes to the Dress Suomi -sarjassa hääpukuostoksille saapuu Antti Railion puoliso Siiri.
Say Yes to the Dress Suomi -sarja starttaa maanantaina TV5-kanavalla klo 20.

Ohjelman avausjaksossa tavataan 32-vuotias Siiri, joka on Antti Railion puoliso. Pari vihitään ensi kesänä ja ohjelmassa Siiri etsii unelmien hääpukua tärkeään päiväänsä.

Siirillä on hääpuvun suhteen ns. ”vapaat kädet”, sillä Railio ei ole antanut rakastetulleen minkäänlaista budjettia pukua varten.

– Me tavattiin Antin kanssa siskoni häissä. Antti oli siellä laulamassa ja minä istuin etupenkissä. Antti odotti lauluvuoroansa ja me vähän vilkuiltiin toisiamme. Siitä sitten muutaman päivän päästä ruvettiin juttelemaan, hän toteaa.
Siiri kuvailee hänen ja Antin rakkaustarinan tuntuvan aivan sadulta.

– Ei tää voi olla tottakaan, että löytää ihmisen, joka on niin samankaltainen kuin itse. Kaikki vaan tuntuu tosi hyvältä. Kyllä se tuntuu tuhkimotarinalta, Siiri herkistyy.


Siiri yllättää ohjelmassa morsiamia puvunvalinnassa avustavan Sami Sykön kertomalla, millainen budjetti parilla on hääpuvun suhteen.

– Antti sanoi, että puvulla ei ole budjettia. Ehkä siinä joku toiveraja on, ettei tarvitse takapihalla pitää makkarakestejä, Siiri naurahtaa.


Sykkö on budjetista innoissaan. Hän ei muista olleensa koskaan vastaavassa tilanteessa.

– Täytyy sanoa, että tämä on unelmatilanne morsiamelle. Antti oli sanonut, ettei budjettia ole. En ole koskaan tavannut vastaavaa. Antti on avannut lompakon niin leveälle, että Siiri saa just sellaisen puvun kuin hän haluaa, Sykkö iloitsee.


Say Yes to the Dress Suomi maanantaisin TV5-kanavalla klo 20.