Temptation Islandilta tuttu Meiju paljastaa totuuden hänen ja Tonin myrskyisästä suhteesta: ”Meillä on sellaista on-offia ”

rac

Julkaistu:

temptation island suomi
Temptation Islandista tuttu Meiju avaa sielunelämäänsä ohjelman TIS-Extrassa.
Loppuvuoden odotetuin reality Temptation Island Suomi pyörähti käyntiin eilen keskiviikkona kuudennen tuotantokauden voimin. Ohjelmassa neljä pariskuntaa testaavat parisuhteensa kestoa viettelysten saarella.

Ohjelman käänteitä puidaan tänäkin vuonna torstaisin heti jakson jälkeen esitettävässä Temptation Island Suomi Extrassa juontaja Sami Kurosen ja ”analyysisetä” Harri Moision johdolla.

Extrassa nähdään vieraana Meiju, joka on tuttu ohjelman aiemmilta tuotantokausilta sekä sinkkuna että parisuhteessa. Meiju oli testaamassa parisuhdettaan Iiron kanssa edellisellä tuotantokaudella. Suhde päättyi varsin vauhdikkaan kauden jälkeen eroon.


– Oikein hyvää, ei mitään kummallista. Kesä on vain vierähtänyt ohitse, Meiju kertaa kuulumisiaan.
Meiju tapasi kuvauksissa sinkkuna olleen Tonin, jonka heilastelua hän kertoi jatkaneensa ohjelman jälkeen ”jonkin aikaa”. Kaksikko on ollut otsikoissa varsin myrskyisästä on-off-suhteestaan, jota on puitu laaja-alaisesti myös sosiaalisessa mediassa.


Pariskunta on myös keskenään riidellyt näyttävästi muun muassa omilla sometileillään.

– Pakko palata ennen tämän kauden tapahtumia sun omaan, henkilökohtaiseen tilanteeseen. Sä oot ollut paljon lööpeissä, Jodelissa ja tuolla sosiaalisessa mediassa. On paljon puhuttu sinusta ja Tonista. Mikä se teidän tilanne tällä hetkellä on, Kuronen kysyy.

– No, meillä on Tonin kanssa sellaista on-offia tosi paljon. Tällä hetkellä se on ehkä siellä ”on”-asennossa, Meiju nauraa.

– Toivottavasti teillä sujuu kaikki hyvin ja nämä ikävät keskustelunavaukset jäisivät pois pikkuhiljaa, Kuronen vastaa.

Temptation Island Suomi nähdään Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21. Torstaisin kello 22 Temptation Island Suomi Extra.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt