Suurin pudottaja -kilpailija Minttu Kaulasen paritreeni Sampo-puolison kanssa eskaloituu mojovaan riitaan: keskisormet viuhuvat metsikössä

rac

Julkaistu:

Suurin pudottaja Suomi
Sampo Kaulasen vaimolleen vetämä treeni herättää kuumia tunteita Äkäslompolossa illan Suurin pudottaja -jaksossa.
Suurin pudottaja Suomi -kilpailija Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen on päättänyt käyttää leirillä jaetun 24 tunnin vapaapassin ja lähtee kotiin pohjoiseen perheensä luo.

– Tää leirikouluelämä alkaa käydä mun psyykeen päälle. Mulla oli jostain syystä jäätävä ahdistus. Pakko päästä treenaan ja olemaan vähän aikaa Sampon ja Riannan kanssa. Leirillä yksinkertaisesti hajoaa pää määrätynlaiseen nokkimiseen, Michele tilittää Kittilän lennolla.

Murphy-Kaulanen paljasti aiemmin syksyllä Suurimman pudottajan tiedotustilaisuudessa, ettei ohjelman painonpudotusrutiini tuntunut hirveältä. Se johtuu jo aiemmasta muutoksesta elintavoissa, sillä myös hänen miehensä kauppias Sampo Kaulanen on tehnyt elämäntaparemontin.

Pariskunta urheilee paljon yhdessä, ja muutamia Lapin tuntureitakin on huiputettu. Keskiviikkoiltana nähtävässä Suurin pudottaja -jaksossa yhteiset treenit puolison kanssa herättävät kuitenkin kuumia tunteita Äkäslompolossa.

– Pariskuntana treenaamisen yksi haastavimmista puolista on se, että Minttu pystyy mulle kiukutteleen, sitten se voi alkaa murjottaa, jonka jälkeen se voi suuttua. Mutta tänään mie en anna periksi! Sampo uhoaa ennen treeniä.

Kauppias pitää vaimolleen lihaskuntoa sisältävän ja monelle eri tavalla ja tasolla sykettä nostan treenin. Kunnon sanaharkka kuullaan lankutuksessa, kun Michele ilmoittaa, ettei pysty enempään.

– Onko pariskuntajumppa kivaa? Vedänkö niin kuin Janni? Sampo kyselee viitaten ohjelmassa Minttua valmentavaan Janni Hussiin.

Michele pudistaa nyreissään päätään vastaukseksi molempiin kysymyksiin ja kommunikoi keskisormia näyttämällä.

Treenin lopussa Michele pääsee kiinni siihen, mikä pariskuntatreenaamisessa ärsyttää.

– En välttämättä suosittele, että annat puolisosi vetää sen. Niin hyvässä kuin pahassa, se ei anna pätkääkään armoa.

Suurin pudottaja Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin kello 20. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt