Taksiyrittäjä Lance ja Viivi-rakas ovat eronneet kolmesti kahdessa vuodessa – nyt pari karauttaa Temptation Islandille: ”Pakkohan sinne oli mennä”

rac

Julkaistu:

Temptation Island Suomi
Viivi ja Lance ovat ehtineet suhteensa aikana erota ja palata yhteen useaan otteeseen.
Opiskelija Viivin, 21, ja taksiyrittäjä Lancen, 21, suhde on ollut yhtä vuoristorataa. Pari on eronnut suhteensa aikana jo kolmesti, mutta jokin heidät vetää aina uudelleen yhteen. He ovat myös kokeilleet erilaisia asumismuotoja yhdessä asumisesta erillään asumiseen, ja päätyneet järjestelyyn, jossa he asuvat yhdessä puoliksi: Lance asuu puolet viikosta heidän yhteisessä kodissaan ja puolet vanhempiensa luona.
  • Voit katsoa parin haastattelun pressitilaisuudessa yllä.
Pari tunsi toisensa pitkään jo ennen seurustelua. Hyvä ystävyys eskaloitui ensin ihastukseksi, sitten rakastumiseen ja nyt he ovat seurustelleet kaksi vuotta. Pari on joutunut tekemään suhteensa eteen paljon töitä, ja nyt tuntuukin, että he ovat viimein saavuttaneet suhteessaan sen tilan, jossa he ovat onnellisia. Pari on niin yhteen hitsaantunut, että he lähtevät saarelle etsimään jälleen omaa ääntään.

Suhdetta on haitannut Viivin mustasukkaisuus, ja toisaalta Lancen tilantarve ja puhumattomuus.

– Ne hölmöilyt on olleet mun puolelta suurimmalta osin sellaista, että ei anna sitä huomiota, tai antaa sitä jopa jollekin toiselle, Lance sanoo parin esittelyvideolla.

Viivi ja Lance lähtevät saarelle odottavaisin mielin ja uskoo, että suhde kestää houkutukset. Lance tosin kokee olevansa kostajatyyppi, joka varmasti näpäyttää takaisin, jos sattuu näkemään videoilla jotakin väärää.


Miten kuvailisitte toisianne kolmella sanalla?

– Rempseä, sanavalmis ja iloinen, Lance kuvailee puolisoaan kuin apteekin hyllyltä.

– Pohdiskeleva, jämpti, huumorintajuinen, Viivi pohtii Lancesta.

Pariskunta lähti ohjelmaan melko kepein perustein.

– Pakkohan sinne oli mennä, kun meidät valittiin. Toisaalta, kuka täysjärkinen tonne hakee, en mä tiedä, Lance pohtii.

– Eiköhän me ihan hyvä show saatu aikaiseksi, Viivi komppaa.

Tapahtumista kaksikko joutuu vielä toistaiseksi vaikenemaan. Kuitenkin jo pelkästään ohjelman trailerin näkeminen sai Viivin miettimään, mihin oikein on tullut lähdettyä.

– Kyllä siellä tapahtui kaikennäköistä, Viivi puuskahtaa.

– Mä katoin sitä ja ajattelin, että ei hemmetti, pitääkö tässä vetää uudet kännit ennen keskiviikkoa, ennen kuin ohjelma alkaa, hän jatkaa.

Ohjelman myötä on muuttunut asioita itsessään, elämässä ja arjessa.

– Olin faijalle silleen, että ei mitään hätää, voit katsoa ihan hyvillä mielin. Ton trailerin jälkeen tuli vähän sellainen fiilis, että joo... Ei vaan, kyllä silti kannatti lähteä. Olihan se upea reissu, Viivi summaa.
  • Voit katsoa parin esittelyvideon alla.

Temptation Island Suomen 6. kausi alkaa keskiviikkona 9.10. klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt